IVENSA VESTI / ONLINE NOVINE
POČINJE TURISTIČKI SPEKTAKL U 7 HALA pod sloganom „Leto je bliže nego što mislite“, od 21. do 24. februara 2019 samo na BG SAJMU !!

I OVE GODINE CENTRALNO TURISTIČKO MESTO U REGIONU! Najveći turistički događaj u zemlji i regionu - 41. Međunarodni beogradski sajam turizma počinje 21. a završava se 24. februara 2019. godine pod sloganom „Leto je bliže nego što mislite“.

FIRST MINUTE PONUDE, POPUSTI i DO 50 %, još veći broj izlagača, kao i poslovnih posetilaca i najšire publike u 7 sala BG SAJMA, činiće ~ 41. Međunarodni beogradski sajam turizma. Nezaobilazna polazna tačka za turističke radnike i posetioce, simbol turističkog predstavljanja - BG sajam i ove godine, uz visok profesionalni nivo u poslovanju i organizaciji, stremi da zadovolji potrebe svih učesnika i privuče još veći broj istih.

Predstaviće se najznačajnije turističke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije, međunarodni tur-operatori, promovisaće se najnoviji trendovi i zbivanja u međunarodnoj turističkoj industriji, novi koncepti i mogućnosti za putovanja i nove perspektive u razvoju turističkog biznisa.

Zemlja partner 2019. - Bugarska; Novitet na sajmu - Omladinski turizam


Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma je Bugarska - koja je već blizak poslovni partner i zemlja čiji je turizam u procvatu i izuzetno privlačna za turiste zbog mogućnosti provoda i odmora tokom cele godine. Ono što je novina je da Beogradski sajam ove godine predstavlja još jedan segment turističke ponude - Omladinski turizam. Omladinski turizam je jedan od najpopularnijih oblika turizma koji značajno učestvuje u ukupnim turističkim kretanjima. U hali 1A predstaviće se najpopularnije domaće turističke agencije koje u svom fokusu poslovanja imaju mlade ljude i koje nude aranžmane za ceo svet, kao i za Srbiju.

4 Sajamske manifestacije u 4 sajamska dana


Organizovanjem jedne od najuspešnijih manifestacija u zemlji i regionu, Beogradski sajam objedinjuje i promoviše sve grane turističke privrede, jer se uz Sajam turizma istovremeno odvijaju još tri manifestacije koje rastu svake godine po obimu i broju učesnika: 10. Međunarodni sajam vina BeoWine, 15. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme HORECA-OPREMA i 15. Sajam suvenira “Posetite Srbiju“. Za učešće na BeoWine-u ove godine izlagači pokazuju veliko interesovanje. Do sada je svoje učešće prijavilo oko 50 izlagača, a pored domaćih vinarija učesnici dolaze iz Italije, Austrije, Slovenije, Hrvatske, Bugarske, Poljske, Bosne i Hercegovine, Republike Srpske, Turske… Najbrojniji su predstavnici Italije i Hrvatske, koji na sajmu prezentuju 15 izlagača.

Očekujte i prezentacije na štandovima, demonstracije ugostiteljskih veština na najmodernijoj opremi, kao i degustacije proizvoda, što čini ovaj događaj primamljivim za sve učesnike. Poseban akcenat je na ekskluzivnim sajamskim pogodnostima, odabir destinacija za putovanje i odmor, ali i degustacija najboljih vina, rakije, pića i specijaliteta ovog podneblja, pa se procenjuje da će i ove godine privući više od 75 hiljada posetilaca. POSETITE SAJAM TURIZMA 2019. I UVERITE SE I SAMI !

Autor – I.S.


OSTAVITE VAŠ KOMENTAR