IVENSA VESTI / ONLINE NOVINE
blokade puteva politika.html

Protesti zbog poskupljenja goriva u vidu BLOKADE svih značajnih puteva širom Srbije digli su policiju na noge, koja je sve vreme bila u pripravnosti.

Danima kako traju protesti tolerisala se blokada sve do juče kada je u Beogradu sprečena blokada Gazele u akciji u kojoj je i privedeno više lica, dok u Kragujevcu su učesnici protesta legitimisani, a mnogi su dobili prijave zbog remećenja saobraćaja.

Domišljati protestanti su smislili novi trik za blokadu puteva, a da im policija ne može ništa! U pitanju je AKCIJA – PUŽ kako saznajemo sa kojom mogu da izbegnu prekršajne prijave a opet da prave BLOKADE i smetnje drugim građanima! Ističemo da se blokade odvijaju na svim važnim saobraćajnicama i po ogromnim temperaturama koje dostižu i do 35 stepeni u hladu! Formirane su ogromne kolone koje se protežu kilometrima...

To znači da „Puž" koji je juče premijerno predstavljen u beogradskom naselju Grocka, podrazumeva da vozači ne zaustavljaju vozila, već da se kreću ekstremno sporo, tako da se napravi gužva i pošalje JASNA PORUKA, ali se ipak ne krši zakon i policija ne može da im piše prijave.

2 : 0 za GROČANE, PREVARILI SU POLICIJU

Gročani su juče dvostruko prevarili policiju: prvo su na društvenim mrežama najavili da će bokirati Smederevski put kod Zaklopače, a onda kad se u dogovoreno vreme policija pojavila na tom mestu - tamo nije bilo nikoga od vozača.

VUČIĆ: LAŽ DO LAŽI ZA CENU BENZINA !!

Predsednik Vučić izjavio je juče da je Laž do laži svakoga dana da Srbija ima najveću cenu benzina u Evropi, istakao je Aleksandar Vučić.

“Laž do laži svakoga dana da Srbija ima najveću cenu benzina u Evropi! Albanija, Austrija, Belgija, Grčka, Italija, Crna Gora, Slovenija, Španija... Čak 26 zemalja u Evropi ima više cene goriva nego Srbija” - rekao je Vučić i dodao: -“Sam nosim deo krivice što sa molio Vladu da dozvoli ove proteste. Nadležni organi će reagovati u skladu sa zakonom i nasilje neće proći nekažnjeno. Naš je posao da obezbedimo sigurnost svih građana u Srbiji, a ne da nasilnici i batinaši rade šta hoće.”

“ NEVIDLJIVI ORGANIZATORI “

Vlast za organizaciju protesta optužuje opoziciju, navodeći da su protesti politički i da je cilj rušenje aktuelne vlasti. Pominju se konkretno i neka imena tj- da je Sima Redžepović ~ LEGIJIN ČOVEK ORGANIZATOR BLOKADE a da KOORDINIRA U IME ĐILASA I JEREMIĆA!

ZASTOJ NA NOVOM BEOGRADU možete videti pregledom video klipa
Blokade puteva zbog visoke cene goriva


Autor – I.S.

Izvor: internet, reporteri

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR