IVENSA VESTI / ONLINE NOVINE
Praznični ugođaj na Beogradskim trgovima, DOCEK NOVE GODINE 2019.

I ove godine Grad Beograd organizuje pored tradicionalnog dočeka na trgovima BEOGRADA sa vatrometom i bogatom muzičkog ponudom i druge brojne programe/aktivnosti za sve posetioce, građane i goste iz inostranstva u prestonici, koje se organizuju u okviru manifestacije "Beogradska zima" .

Atraktivan program za gradski doček Nove godine 2019. biće na nekoliko centralnih lokacija, a glavna bina biće ispred Doma Narodne skupštine. Gradski doček organizuju Grad Beograd i Turistička organizacija Beograda u sklopu manifestacije Beogradska zima 2018-2019.

PRENOSIMO KOMPLETAN PROGRAM DOČEKA SA SATNICOM, PO DANIMA.

Gradski doček Nove godine 2019 – 30. decembar

Na Trgu Nikole Pašića, ispred Doma Narodne skupštine prvog dana dočeka Nove godine, u nedelju, 30. decembra, program počinje od 21.00 kada će nastupiti pobednici digital aktivacije „Sviramo kaver“. Od 21.20 pred publikom su S.A.R.S, a od 22.50 Stereo MC’s. Dvadeset minuta posle ponoći na bini će biti i Rudimental.

21.00-21.15… Pobednici digital aktivacije „Sviramo kaver“
21.20-22.35… S.A.R.S.
22.50-00.05… Stereo MC’s
00.20-01.35… Rudimental


Gradski doček Nove godine 2019 – 31. decembar

Posle nastupa u Areni Bajaga će ponovo na beogradskoj bini ali će Beograđani i gosti prestonice Novu godinu dočekati sa Harisom Džinovićem. Poslednjeg dana 2018. u sklopu dočeka nastupiće i Saša Kovačević, dok će prvog dana 2019. odmah posle Džinovića svirati Dejan Petrović Big bend

21.00-22.00… Saša Kovačević
22.15-23.30… Bajaga i Instruktori
23.40-01.10… Haris Džinović
01.20-02.20… Dejan Petrović Big bend


Gradski doček Nove godine 2019 – 1. januar

Zanimljivo je da program prvog dana nove godine počinje odmah posle „Ulice otvorenog srca“ a svojevrsni je nastavak i „Otmenog“ programa iz Sava centra. Već od 14.00 publika će ispred Doma Narodne skupštine čuti kompozicije Šuberta, Mocarta, Verdija, Bizea, domaće pop hitove i najlepše dečje pesme. U večernjem programu Senidah, Rasta, Grampohonedzie, Disciples.

14.00-15.30… Aleksandar Sedlar i Beogradska simfonijeta sa gostima: Solisti beogradske opere, Aleksandar Eraković, Bojana Vunturišević, Leontina Vukomanović i Hor Čarolija, Ana Stanić
20.00-20.40… Senidah
20.50-22.10… Rasta
23.00-00.30… Grampohonedzie
00.45-02.00… Disciples

Tim povodom, osim DOČEKA NA GRADSKIM TRGOVIMA dajemo preporuku i preporučujemo Vam iz bogate beogradske ponude, posebne dočeke i proslave, koje se pamte, prepričavaju godinama i predstavljaju pravi užitak za sva čula.

Izdvajamo RESTORAN FILMSKI GRAD I KLUB –RESTORAN FILMSKU ZVEZDU. U prelepom ambijentu, modernih delux prostranih sala sa velikim podijumom za igru sa bogatim FULL MENIJEM i NEOGRANIČENOM KONZUMACIJOM PIĆA CELO VEČE u srcu KOŠUTNJAKA, a po ceni od samo 5000 rsd. Od oba restorana nema bolje ponude !

Za nezaboravan #provod i filmski spektakularan doček gde ćete se osećati kao ZVEZDE za vas u #novogodišnjoj_noći, zaduženi su i nastupaće : u restoranu #FILMSKAZVEZDA #Mladen #Cvetanović –#Mlađa I #Nina#Nestorović , a u restoranu #FILMSKI #GRAD za vas će pevati #Darko_Pešić I #Tijana_Filipović sa #FG #BENDOM.
docek 2019. u restoranu #FILMSKAZVEZDA   #Mladen #Cvetanović –#Mlađa I #Nina#Nestorović, a u restoranu #FILMSKI #GRAD za vas će pevati  #Darko_Pešić I #Tijana_Filipović sa #FG #BENDOM

Za nesto mlađe, vrcavog duha, željne dobre live svirke sa MOĆNIM VOKALIMA, a drugačijeg zvuka i ludih žurki tu su popularni beogradski klubovi –institucije BITEFARTCAFE i legendarni KLUB SOUL SOCIETY, GDE ceo DOŽIVLJAJ SA all inclusive konzumacijom pića CELO VEČE I grickalicama plaćate po #PROMO CENI - već od 2.000 rsd !! U BITEFARTCAFE-u nastupaće tri gracije, ženski bend – GIRLS, BOYS AND TOYS. IGRANJE JE ZAGARANTOVANO.
BITEFARTCAFE DOCEK NOVE GODINE 2019.


Ako se pak odlučite za inostranstvo, znajte da ljudi širom sveta tačno u ponoć vole da gledaju vatromete. U većini svetskih gradova možete uživati u dugotrajnim raznobojnim novogodišnjim vatrometima koji iz godine u godinu okupljaju sve veći broj posmatrača. Takođe, pevaju se pesmice pre nego što nastupi čuveno odbrojavanje.

Mnogi su od putovanja ZA #DOČEK #NOVE #GODINE na primer u#ISTANBUL, #BEČ, #SOFIJU, #TOSKANU #FIRENCU, #SARAJEVO, #BUDIMPEŠTU, #VENECIJU, #BRATISLAVU ... NAPRAVILI #BREND I #TRADICIJU !

Putovanja se planiraju mesecima unapred i željno iščekuju na dosadnim poslovima i po sumornim kancelarijama. Ponuda je bogata i raznovrsna, cene se kreću od 30 eura a PREDVIĐENI SU POPUSTI ZA ONLINE REZERVACIJE KAKO je u LAVLI TRAVELU, licenca OTP 10/2013 iz Beograda, Budimska 7.

LAVLI TRAVEL putovanja ZA #DOČEK #NOVE #GODINE u na primer u#ISTANBUL, #BEČ, #SOFIJU, #TOSKANU #FIRENCU, #SARAJEVO, #BUDIMPEŠTU, #VENECIJU, #BRATISLAVU


Autor: I. S.

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR