IVENSA VESTI ONLINE NOVINE
future konferencija drustvo.html

Svet oko vas užurbano ide napred, da li uspevate da ispratite trendove?

Konferencija Future Is NOW će se održati 18. novembra na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, gde će top menadžment poznatih kompanija kroz studije slučaja i panel diskusije predstaviti najnovije trendove u oblasti preduzetništva, marketinga, IT-a i korporativne kulture kao i trendove u novim tehnologijama, inovacijama i budućnosti biznisa. Učesnici uz učešće dobijaju i sertifikat, ručak, kafu, materijale konferencije i još mnogo toga.

Otvorene su prijave za Konferenciju The Future Is NOW 2017 !
Požurite i prijavite se na www.futureisnow.rs/prijava izgradite svoju karijeru i zakoračite u budućnost!

Organizacija EKOF Media Group s ponosom najavljuje da će se u subotu, 18. novembra 2017. godine, na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, održati druga konferencija Future Is NOW, najznačajniji događaj za informisanost mladih o aktuelnim tehnologijama i metodima u modernom okruženju najvećih kompanija u zemlji i regionu.

FIN konferencija predstavlja godišnji događaj čija je osnovna misija podsticanje inovativnosti, proaktivnosti i preduzetništva mladih, kroz predstavljanje modernih, savremenih tehnika i tehnologija koje imaju široku primenu u najvećim, najsavremenijim i najuspešnijim kompanijama u Srbiji, ali i onih koje će svoju primenu naći u bliskoj budućnosti. Govornici konferencije biće predstavnici top menadžmenta najvećih kompanija u Srbiji koji će predočiti primere iz svog poslovanja kroz panel diskusije i posebne studije slučaja koje su kompanije implementirale ili planiraju da sprovedu u budućnosti.
Neke od tema ovogodišnje konferencije su:

Veštine uspešnog preduzetnika – Put do uspeha u Srbiji;

Četvrta tehnološka revolucija. Kako IT menja naše živote iz dana u dan?;

Marketing i korporativne komunikacije u dobu digitalne revolucije;

Korporativna kultura u uspešnim kompanijama i primeri savremenog talent menadžmenta.

Predsednik organizacije EKOF Media Group, Miloš Čevizović sugeriše zašto je ova konferencija veoma značajna: „Većina mladih smatra da, dok se promene dešavaju, poslovanje u Srbiji ostaje u mestu. Da to nije tako, konferencija Future Is NOW uveriće vas po drugi put. I ove godine čućete brojne primere iz prakse od vodećih menadžera iz najvećih kompanija u Srbiji. Saznaćete više o modernim metodima zapošljavanja, načinima za pokretanje sopstvenog biznisa, modernim marketing metodima, kao i o načinu funkcionisanja najsavremenijih kompanija na našim prostorima.“

Na konferenciju se pozivaju svi studenti i diplomci sa Univerziteta u Beogradu kao i studenti sa Univerziteta u Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu i Subotici, a priliku da konferenciji prisustvuje dobiće oko 500 mladih.

Ukoliko želite da budete deo ove nezaboravne konferencije, da steknete nove kontakte, upoznate se sa uspešnim ljudima i svojim kolegama, dobro se zabavite i dobijete brojne poklone, svoje mesto na Future is NOW možete rezervisati prateći sledeći link: www.futureisnow.rs Video sa prošlogodišnje Konferencije Future is NOW na kojoj je pred preko 500 mladih izlagalo 26 govornika iz top menadžmenta najvećih kompanija u Srbiji možete pogledati putem sledećeg linka: https://youtu.be/XdZe8PIMJXo

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR