IVENSA ONLINE NOVINE / PORTAL
nestale bebe hronika.html

Predsednik Udruženja za istinu, pravdu o bebama i krađu po porodilištima Srbije Radiša Pavlović, obraća se javnosti sa pitanjima i obaveštenjem. Prvo se obratio ministru unutrašnjih poslova dr Nebojši Stefanović, koji je uredno dao svoj pisani odgovor. Ekskluzivno naš reginonalni portal objavljuje dokument - dopis potpredsednika Vlade i Ministra policije Stefanovića upućen udruženju i gospodinu Pavloviću lično.


Gospodin Pavlović na sve to dalje komentariše:

“Gde je trenutno zapelo i zašto komisija još nije počela sa radom ? U MINISTARSTVU PRAVDE!!!! ŠTO ??? “

-“Pa zato što se istrage neće sprovoditi preko političkog i korumpiranog dela tužilaštva i sudova kako su to deca udbaša sa komunjarskim delom DB planirali i da na kraju sve zataškaju i aboliraju monstrume i zločince koji su nam otimali bebe i decu - VEĆ ĆE SE SVE RADITI PREKO TUŽILAŠTVA ZA ORGANIZOVANI KRIMINAL - ne preko Tužilaštava po Srbiji - jer će kroz istragu na svakom predmetu biti ispitan i njihov rad (zataškavanje afere) do kraja zajedno sa radom policije, inspektora zdravlja i tako dalje .”

-“Kome to ne odgovara i zašto su se razni mešetari u ovoj aferi uznemirili i krenuli da prave razne spletke , laži i dezinformacije o meni lično i udruženju ZA ISTINU I PRAVDU O BEBAMA ?”

-“Kome i zašto smeta puna i nezavisna istraga o svemu i svakom u ovoj priči uz aktivno učešće roditelja ili srodnika na svom slučaju kao partnera u istrazi ?

Mi smo za konačno otkrivanje pune istine o sudbini naših beba i dece na i po rođenju i pravde uz kažnjavanje i žigosanje monstruma i zločinaca. To smo mi i naše udruženje .”

Moramo naterati državu da radi svoj posao!

SVU POMOĆ I PODRŠKU MOŽETE DOBITI PREKO OVOG PORTALA KOJI JE U VEZI SA ANOM PEJIC Kolondzija iz grupe roditelja nestalih beba.

Izvor: udruženje roditelja nestalih beba

I.S.

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR