IVENSA VESTI / ONLINE NOVINE
nebojsa kriminalci hronika.html

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović obišao je Policijsku upravu u Kraljevu. Tokom poste ministar je istakao da je jedan od ciljeva Ministarstva nastavak opremanja svih pripadnika MUP-a sa novim uniformama, opremom i svim onim što pomaže njihovom efikasnijem radu.

On je poručio da će pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastaviti neumorno da rade kako se nijedan kriminalac u Srbiji ne bi osećao sigurno.

"Stanje bezbednosti na teritoriji Policijske uprave u Kraljevu je zadovoljavajuće, beležimo i zaista visoku stopu rasvetljenosti krivičnih dela, ali što je naročito važno i jedan trend njihovog smanjenja", rekao je Stefanović.

On je naveo da je razgovarao sa pripadnicima svih organizacionih jedinica MUP-a u Kraljevu o tome šta su njihovi svakodnevni problemi, šta su dobri aspekti u njihovom radu i šta je to što može da se unapredi.

"Kao ministar očekujem od njih da pokažu maksimalnu korektnost prema građanima i da usluge koje MUP pruža budu kvalitetne i najbrže moguće i, naravno, da svakog dana rade na povećanju bezbednosti građana Kraljeva", rekao je Stefanović.

U razgovoru sa gradonačelnikom Kraljeva Goranom Terzićem, on je pohvalio dobru saradnju lokalne samouprave i policijske uprave koja doprinosi većoj bezbednosti građana.

"Očekujem da Policijska uprava u Kraljevu nastavi sa ovako dobrim radom i da svakodnevno nalazite nove načine u suprotstavljanju kriminalu, jer ne želim da se bilo koji kriminalac u Srbiji oseća sigurno. Svako ko se bavi kriminalom mora da strahuje od zakona", poručio je Stefanović, koji je obišao i Policijsku stanicu Vrnjačka Banja.

Autor – I.S.

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR