IVENSA VESTI / ONLINE NOVINE
sajam automobila 2019.html

Ovogodišnji Međunarodni salon automobila, najugledniji i najstariji regionalni događaj u sektoru automobilske industrije, i Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion", počinju 22. marta i trajaće punih deset dana - sve do 31. marta.

Posetioce će dočekati više od 400 izlagača iz tridesetak zemalja. U okviru Salona i pod sloganom “U retrovizoru” predstaviće se 35 automobilskih brendova i 11 brendova proizvođača lakih privrednih vozila. Od tog broja čak 26 brendova je najavilo 48 premijera, a 15 brendova je najavilo 32 noviteta ili redizajna.

“Motopassion” je privukao 36 brendova, a od tog broja 23 brenda su prijavila čak 50 premijernih nastupa u sektoru motocikala, kvadova, skutera ili električnih bicikala. Svi oni smestiće se u sedam hala Beogradskog sajma, na oko 37.000 kvm izložbenog prostora, a očekivani broj posetilaca premašuje 145.000.
mapa sajma i standova
Beogradski salon se, po pravilu, održava neposredno posle elitnog Ženevskog salona automobila. Ta činjenica daje mu posebnu draž ali i “odgovornost” u vezi sa “nasleđivanjem” vrhunskih ekskluziviteta i noviteta. Najveću pažnju posetilaca ali i stručne javnosti zato već tradicionalno privlače iznenađenja u uvek najatraktivnijem premium segmentu. A premium brendove će sa svojom aktuelnom ponudom predvoditi Rolls Royce, Mercedes, Ferrari, BMW, Audi, Porsche, Jaguar... Svi vodeći svetski proizvođači, odnosno brendovi automobila i lakih privrednih vozila, koji posluju na domaćem tržištu, biće posetiocima na raspolaganju u halama 1, 1A, 2, 3, 3A, 4, 5 Beogradskog sajma.

U kategoriji automobila i lakih privrednih vozila uvoznici i distributeri predstaviće čak 80 noviteta ili premijera. Tako će, pored nekih “vanvremenskih” mašina poput modela Rolls Royce “Cullinan”, ili “nadrealnog” Ferrarija “Portofno”, ili Porschea, posetioci moći da uživaju i pred drugim čudima automobilske industrije.

PREMIJERE NA “MOTOPASSIONU”

Sajam motocikala “Motopassion”, pod sloganom “Vidimo puteve kojima još nismo prošli”, ove godine će mesto naći čak 36 brendova, a 23 brenda su prijavila čak 50 premijera u kategorijama motocikala, skutera, kvadova i električnih bicikala, adrenalinom opskrbljene  ozbiljne vozače,  ali i “samo” zaljubljenike u dvotočkaše, dočekaće u hali 2 nivo C.  Tamo će se predstaviti svi koji su odavno orijentiri u ovom segmentu auto-moto industrije, kao što su BMW, Honda, Harley Davidson, Yamaha, Kawasaki,  Suzuki, Aprilia, Ducati, Moto Guzzi, SYM, Vespa, Peugeot, KYMCO, Triumph i drugi.

FAMILY DAY, RADNO VREME I CENE

Poseban sajamski poklon vernim posetiocima je Family Day, u četvrtak 28. marta, kada će biti omogućena porodična poseta sajmovima automobila i motocikala po privilegovanoj ceni ulaznice za celu porodicu.

RADNO VREME SAJMOVA biće od 10 do 20 časova, a poslednjeg dana, 31. marta, 10-19 časova.

CENA POJEDINAČNE ULAZNICE je 400 dinara, grupna 300 dinara, grupne za đake i studente 200 dinara. (Grupna poseta podrazumeva posetu više od 20 osoba/učenika. Za kupovinu grupnih ulaznica potrebno je dostaviti spisak osoba sa punim imenom i prezimenom, overen pečatom frme ili škole i potpisom ovlašćenog lica). Ulaznice za Family Day su 800 dinara (ulaznica važi za decu do 16 godina starosti u pratnji roditelja). Parking u krugu sajma plaća se 150 dinara po započetom satu.

Autor – I.S.

SVIĐA VAM SE ČLANAK ? DONIRAJTE SREDSTVA ZA ODRŽIVI RAZVOJ PORTALA !


OSTAVITE VAŠ KOMENTAR