IVENSA VESTI / ONLINE NOVINE
vlada rekonstrukcija 19 politika.html, BRNABIĆ: MOGUĆA REKONSTRUKCIJA VLADE, MINISTRI MORAJU DA DAJU 100 POSTO

Premijerka Srbije Ana Brnabić, istakla je da će u poslednjih šest meseci mandata “otvoriti četvoro očiju” da njeni ministri daju 100 odsto tj. NEMA OPUŠTANJA.

Premijerka - Ana Brnabić nije isključila mogućnost rekonstrukcije Vlade. S tim u vezi Brnabić je novinarima u Beogradu rekla da neće dozvoliti opuštanja u narednih šest meseci, a kampanja će se voditi posle radnog vremena.

Ona je rekla i da ima nameru da se učlani u Srpsku naprednu stranku i da će o brojnim razlozima za taj čin govoriti kad do njega dođe.

U medijima se već odavno spekuliše i nagađa ko bi mogao da napusti tim ANE BRNABIĆ. Ministri Nenad Popović, Zorana Mihajlović i Vladan Vukosavljević jesu članovi Vlade Srbije kojima se najviše drma fotelja i lako bi mogli i pre redovnih parlamentarnih izbora da bez nje ostanu, prenose pojedini mediji iz dobro obaveštenih izvora.

- Osim njih, verovatno će još dvoje pre izbora leteti iz Vade. Među ministrima koji će biti smenjeni su i oni ministri koji su više vremena provodili šlihtajući se strancima nego što su se trudili da postignu rezultate koji se od njih očekuju. Njima se, narodski rečeno, fotelja najviše ljulja - objašnjavaju sagovornici medija i obavešteni izvori.

Autor – I.S.

SVIĐA VAM SE ČLANAK ? DONIRAJTE SREDSTVA ZA ODRŽIVI RAZVOJ PORTALA !


OSTAVITE VAŠ KOMENTAR