October 24, 2021

IVENSA MEDIA GROUP

IVENSA VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

LEGENDARNI košarkaš KOBE BRYANT i njegova ćerka Gigi, poginuli su danas u helikopterskoj nesreći u Kaliforniji

Jedan od najboljih NBA player-a / košarkaša svih vremena KOBE BRYANT poginuo je u NEDELJU UJUTRU tokom pada helikoptera u Kalabasu, Kaliforniji. Sa njim je bila ukrcana i njegova ćerka Gianna Maria Onore – aka GiGi  (13 godina) koja je takođe poginula. SVET SE OPRAŠTA OD KOBIJA.

Kobe je imao 41 godinu. Bio je otac 4 ćerke: Gianna, Natalia and Bianca i beba rođena 2019. godine – Capri. Kobe je bio oženjen Vanessom počevši od 2001, a zabavljali su se od 1999. Gianna ili GIGI je poginula sa ocem, zajedno sa još 3 člana posade u privatnom helikopteru.

Helikopter se zapalio u vazduhu, kako navode očevici, a zatim srušio i svi putnici su poginuli.

Brajant nikada nije promenio klub. Celu karijeru igrao je za Lejkerse, sa kojima je pet puta bio NBA šampion – 2000, 2001, 2002, 2009. i 2010.

Bio je blizak sa našim teniserom – NOVAKOM ĐOKOVIĆEM. Ceo SVET se kroz dirljive postove i poruke oprašta od ovog vrsnog igrača i sportiste.

Cela planeta divila se iz sezone u sezonu maestralnim partijama košarkaša Los Anđeles Lejkersa, a posebno su ga voleli u Srbiji, jer je u više navrata umeo da pokaže neskrivene simpatije.

RIP KOBE!

REKLAME


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

rezultati
Copyright © All rights reserved. 2020./2021. | Newsphere by AF themes.