September 28, 2021

IVENSA MEDIA GROUP

IVENSA VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

PREDSEDNIK SLOBODNIH GRAĐANA – SERGEJ T. PRETUČEN U CENTRU GRADA! VIDEO

Bivši glumac je sam dao izjavu za medije i ukratko opisao šta se dogodilo danas.

NISU SLOBODNI ! Na svu ironiju, u sred predizborne kampanje, lider pokreta “SLOBODNIH GRAĐANA ” ~ glumac Sergej Trifunović danas posle podne napadnut je u samom centru Beograda i to 2 puta.

Prvi napad se desio danas oko 16 h ispred Ruskog cara u Knez Mihailovoj ulici, u samom centru grada, prilikom skupljanja potpisa za predstojeće izbore.

Trifunoviću je kod štanda prišao njemu nepoznat čovek i pitao ga je : “Je l’ ti Vučić dao pare za šatore?”. Navodno ga je potom udario pesnicom U GLAVU.

Bivši glumac je sam dao izjavu za medije i ukratko opisao šta se dogodilo danas.

– Kaže ko je kupio ovaj šator, ja mu kažem Vučić, on kaže: “Da, da, Vučić, znamo da je Vučić”, ja rekoh: “Ali, Đilas je platio ozvučenje” Kaže on: “Nemoj ti meni…” ja sad provalim da je čovek zaista ozbiljan i kažem: “Pozdravite Vašu gospođu majku”. To je zaista sve što sam rekao. I sledi takav udarac, ja skačem na njega, moji me drže… I onda drugi čovek prolazi biciklom, ali to je čovek koji već tri dana dolazi ovde i baca najgore moguće uvrede, koji na mene vadi šrafciger. Ceo narativ koji deo opozicije koja je u bojkotu, upućuje ka nama, da smo prodani Vučićevi plaćenici, rade isto ono što radi Informer Dragana Vučićevića i Pink Željka Mitrovića, oni crtaju mete na našem čelu i onda dolazi do ovakvih slučajeva – rekao je Sergej Trifunović.

video izvor : Al Džazira

Kako nezvanično saznajemo POLICIJA SE UBRZO NAŠLA NA MESTU DOGAĐAJA i privela lice Ž.A (1953), koje je napalo glumca, kao i M. Đ. (1955), koje je kod sebe imalo šrafciger.

– Kako se sumnja, Ž. A. (1953) udario je zatvorenom šakom, nakon kraće rasprave, predsednika Pokreta slobodnih građana ~ Sergeja Trifunovića, a potom je u drugom izolovanom incidentu, došlo do svađe između M. Đ. (1955) i Trifunovića, bez fizičkog kontakta, saopštio je MUP.

Kako se navodi u samom saopštenju za medije u drugom incidentu TRIFUNOVIĆ JE NAVODNO verbalno NAPADNUT JER RADI ZA VUČIĆA I SKUPLJA POTPISE ZA NJEGA.

REKLAME


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

rezultati
Copyright © All rights reserved. 2020./2021. | IVENSA MEDIA GROUP by ID - IVENSA DESIGN.