September 28, 2021

IVENSA MEDIA GROUP

IVENSA VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

ŠTA SE DEŠAVA? JOŠ JEDAN MEDICIN. RADNIK IZVRŠIO SAMOUBISTVO, OVOG PUTA VRHUNSKI STRUČNJAK !!

KAO BOMBA JE ODJEKNULA VEST da se poznata dr V. A. kod koje su mnoge zvezde i drugi išli na korekcije, plastične zahvate, kompleksne operacije… ubila u svom stanu na SAVSKOM VENCU.

Poznata Dr sci. med. dr V. S. A. je bila predsednik Udruženja estetskih plastičnih hirurga Srbije – SRBSAPS, Predsednik Odbora za bezbednost pacijenata EASAPS, Član glavnog odbora za edukaciju ISAPS-a, Član borda za bezbednost pacijenata ISAPS, Nacionalni sekretar Srbije, takođe i osnivač renomirane klinke na VRAČARU POD IMENOM “DIONIS”.

Dobitnica je nagrade ‘’Žena zmaj’’ za pionirski preduzetnički poduhvat 2012. godine. Kao specijalista u oblasti estetske, plastične i rekonstruktivne hirurgije sa 18 godina iskustva, dostigla je veliki uspeh kako u zemlji tako i u inostrantvu, buduću da je imala i mnoge strane pacijente, koji su joj se sa poverenjem obraćali.

Ono što je bitno istaći DR V. A. pokrenula je inicijativu da se svim ženama u Srbiji – onkološkim pacijentima, omogući operacija rekonstrukcije dojki posle mastektomije čime je omogućena besplatna intervencija.

Šta se danas sve desilo, nemamo tačne, zvanične informacije. Navodno su muž i sin razvalili vrata kupatila kada su posumnjali šta se dešava tj. kada su videli da ne izlazi duže vreme iz kupatila, a zatekli su je na podu pored noža. Njen suprug je pozvao Hitnu pomoć i rekao da žena krvari u stanu na SAVSKOM VENCU / VRAČARU .

Navodno nanela je sebi opasne po život povrede i lekari su se borili za njen život, ali je ona ubrzo preminula na licu mesta.

Navodno, kako se saznaje, dr je nanela sebi smrtonosne ubode u stomak ili u grudi.

Pre dve godine dr je otvoreno govorila u jednom intervjuu :

– Verujem da je suština života ljubav. Ako imate u sebi samo tu emociju i sve svoje poteze svedete na nju, umora nema. Nema gorčine i frustracije. A svoju najveću ljubav u profesiji delim upravo sa svojim pacijentima, sa kojima stvaram jednu jaku emotivnu vezu. To je zapravo i najbolji deo mog posla, neprestana motivacija i ispunjenost, kada su moji pacijenti zadovoljni i srećni .

– Prema statistici najveći broj hirurga u svetu, ne samo plastičara, pogotovo žene, najčešće ostaju sami. Upravo zbog nerazumevanja i nedovoljno provedenog vremena sa partnerima, često dolazi do razilaženja. Za razliku od drugih grana medicine, hirurgija svog maestra sa skalpelom uzima pod svoje, stoprocentno. A sa tim, ne može svako da se nosi – smatrala je dr Ašanin.

Svi redom, a po najviše novinari se pitaju zašto bi žena koja je IMALA SKORO SVE u životu, oduzela sebi isti na takav način, dok je na vrhuncu KARIJERE ??

video izvor: NOVOSTI , slika : sajt DIONIS

REKLAME


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

rezultati
Copyright © All rights reserved. 2020./2021. | IVENSA MEDIA GROUP by ID - IVENSA DESIGN.