September 28, 2021

IVENSA MEDIA GROUP

IVENSA VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

Dritan Abazović: “Vučić nam nije čestitao”; Ivica Dačić : „Nisu vam dobre izjave”

Lider koalicije Crno na bijelo ~ Dritan Abazović u intervjuu za bošnjačku Face TV izjavio je da Vučić iz taktičkih razloga nije želeo da čestita pobedu opoziciji na izborima u Crnoj Gori.

– Da povučem paralelu: Vučić možda taktički nije želeo da čestita ili tako dalje, to je jedna stvar, a Bakir Izetbegović je vladinim avionom došao 2016. da ubeđuje bošnjačku stranku da ide sa Đukanovićem i tad se ne sećam da je neko rekao „pa znate kako, možda ovo nije dobro da pravite uticaj nego pustite ljude neka odluče šta treba kada su im se ponudile stvari“ – rekao je Abazović za Face TV.

Ne volim kad ljudi nemaju podjednaki princip. To me zaista politički nervira“, rekao je Abazović ocenjujući da su regionalni političari uvek bili zainteresovani za dešavanja u regionu, zaključio je on.

Srpski ministar spoljnih poslova ~ Ivica Dačić izjavio je i ocenio je večeras da „nisu dobre“ izjave lidera koalicija koje pregovaraju o novoj crnogorskoj vladi, prvog čoveka liste „Crno na belo“ Dritana Abazovića i nosioca liste „Za budućnost Crne Gore“ Zdravka Krivokapića.

Nisu dobre izjave Abazovića ni Krivokapića koji je dao neku izjavu vezanu za predsednika Vučića“, kazao je Dačić na televiziji Pink.

Dačić je ocenio da je vlast dugogodišnjeg crnogorskog lidera Mila Đukanovića „otišla daleko u širenju mržnje i straha od, kako oni kažu, velikosrpske državne politike“.

Ponovo je negirao optužbe Podgorice da se Srbija meša u unutrašnje stvari Crne Gore i naveo da se Beograd samo bori za Srbe koji žive u toj zemlji.

„Mi nemamo nikakve hegemonističke ideje u odnosu na Crnu Goru, to je bratska država, mi nemamo bližu zemlju i narod od Crne Gore“, zaključio je Dačić.
REKLAME


1 thought on “Dritan Abazović: “Vučić nam nije čestitao”; Ivica Dačić : „Nisu vam dobre izjave”

  1. Zašto da čestita ako vi ne ćete da povučete priznanje Kosova? Kakav bratski narod, uvek ste bili ljubomorni šta god mi radili. Vi ste na moru jer Vam je dato a ne zato što vam pripada. Tu su sve Srbi samo se nazivate crnogorcima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

rezultati
Copyright © All rights reserved. 2020./2021. | IVENSA MEDIA GROUP by ID - IVENSA DESIGN.