October 23, 2021

IVENSA MEDIA GROUP

IVENSA VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

TRAMP SE VRATIO IZ BOLNICE NA POSAO, A POTOM UPUTIO ZAHVALNICU VUČIĆU ! VIDEO + FOTO

Portparol Bele kuće danas je u zvaničnom saopštenju izjavo da je Američki predsednik ~ Donald Tramp vraćen na svoje radno mesto, da je ušao u Ovalnu sobu, prvi put otkako se vratio iz vojne bolnice Volter Rid gde se lečio od koronavirusa.

On se vratio svojim brojnim obavezama pa i predsedničkoj kampanji iako je time prekršio izolaciju nakon svoje hospitalizacije zbog koronavirusa.

Istog dana objavio je video obraćanje na Twitteru sa natpisom :” A MESSAGE FROM THE PRESIDENT! ” , u prevodu PORUKA OD PREDSEDNIKA.

Lekar Bele kuće Šon Konli izjavio je ranije danas da Tramp nije imao simptome kovida 19 tokom poslednja 24 sata i da više od četiri dana nema temperaturu.

Za to vreme predsednik USA ~ Donald Tramp, stigao je i da piše predsedniku Srbije ~ Aleksandru Vučiću u kome je istakao da je oduševljen njegovom izuzetnom hrabrošću na otpočinjanju normalizacije ekonomskih odnosa Beograda i Prištine.

Donald Tramp u pismu Aleksandru Vučiću zahvaljuje na zlatniku koji mu je predsednik Srbije poklonio i na tome što mu se pridružio u Beloj kući kako bi radili na trajnom miru i prosperitetu na Balkanu.

Američki predsednik ističe i da se raduje nastavku stvaranja bezbednijeg i još prosperitetnijeg regiona.

Predsednik Vučić Trampu je poklonio zlatnik Narodne banke Srbije, sa likom Nikole Tesle, te ovom prilikom objavljujemo i sadržaj pisma / zahvalnice, kao i sam poklon – zlatnik.

“Poštovani g. predsedniče,

Zahvaljujem Vam se za zlatnik (koji ste mi poklonili) i na tome što ste mi se pridružili u Beloj kući kako bismo radili na trajnom miru i prosperitetu na Balkanu.

Oduševljen sam Vašom izuzetnom hrabrošću na otpočinjanju normalizacije ekonomskih odnosa sa (tzv.) Kosovom i radujem se nastavku stvaranja bezbednijeg, jačeg i još prosperitetnijeg regiona.

Sve najbolje želim Vama i velikom narodu Srbije.

S poštovanjem, Donald Tramp”


REKLAME


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

rezultati
Copyright © All rights reserved. 2020./2021. | IVENSA MEDIA GROUP by ID - IVENSA DESIGN.