October 24, 2021

IVENSA MEDIA GROUP

IVENSA VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

HAOS U AMERICI TEK KREĆE! TRAMP “NE priznaje ništa”; TUŽITELJKA IMA DOKAZE DA SU POKRADENI IZBORI !!

Aktuelni predsednik Amerike ~  Donald Tramp, opet je u nedelju /danas tvitovao, u vezi izbora. Ovoga puta reagujući OŠTRO I NIKADA SIGURNIJE.

-“Pobedio je (DŽO BAJDEN) zato što su izbori bili namešteni! Nije bio dozvoljen pristup posmatračima, glasove je brojala kompanija u privatnom vlasništvu radikalne levice, Dominion, koja ima lošu reputaciju i opremu, i koja nije ni mogla da se kvalifikuje za Teksas ( u kojem sam ubedljivo pobedio)”, oštro je tvitovao danas Tramp.

Aktuelni predsednik je posle sat vremena, takođe na Tviteru, poručio da je “Bajden pobedio samo u očima lažnih medija”, da ne “priznaje ništa” i da će “pobediti”.

Tviter je na oba tvita stavio oznaku da su Trampove tvrdnje o izborima “osporene”.

Trampov izborni štab podneo je niz tužbi u pokušaju da poništi rezultate u više država, dok pravni eksperti ističu da su male šanse da će sporovi promeniti ishod izbora.

Međutim da TRAMP to tek tako ne tvituje i to nedeljom, u prilog svemu nabrojanom, navodimo i da se danas oglasila BIVŠA savezna tužiteljka i advokat ~ Sidni Pauel, te je izjavila da ima dokaze o velikoj zaveri u kojoj su učestvovali američki tehnološki giganti, kompanija za glasanje „Dominion“, vladini zvaničnici i medijski giganti kako bi „ukrali“ izbore od Donalda Trampa.

U razgovoru za Foks njuz, Pauelova, koja je bivša savezna tužiteljka i advokat bivšeg Trampovog savetnika za nacionalnu bezbednost Majkla Flina, rekla je da smatra da je glasanje u novembru vrhunac četvorogodišnjih napora Trampovih protivnika da ga uklone sa funkcije.

– “Sve je organizovano i sprovedeno uz pomoć ljudi iz Silicijumske doline, velikih tehnoloških kompanija, kompanija za društvene medije, pa čak i medijskih kompanija, a ja ću osloboditi Krakena (morsko čudovište iz legendi) – obećala je”, pozivajući se na svoju trenutnu istragu.

Uistinu Američki mejnstrim, protivnički, brojni mediji proglasili su demokratskog predsedničkog kandidata Džoa Bajdena kao novoizabranog 46. predsednika USA, još pre SAMIH ZVANIČNIH REZULTATA,  iako bi rezultati izbora trebalo formalno da budu potvrđeni tek sledećeg meseca !

Sa nestrpljenjem i neizvesnošću pratimo dalji tok razvoja situacije Američkih izbora 2020.

REKLAME


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

rezultati
Copyright © All rights reserved. 2020./2021. | Newsphere by AF themes.