October 17, 2021

IVENSA MEDIA GROUP

IVENSA VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

NA IZNENAĐENJE SVIH PRED INAUGURACIJU BUDUĆI PREDSEDNIK – BAJDEN, POČEO DA PLAČE …VIDEO

Kao 46. predsednik Amerike sutra će biti inugurisan Džo Bajden koji će biti poznat u ISTORIJI AMERIKE kao čovek – predsednički kandidat koji je osvojio najveći broj glasova IKADA zabeleženim na izborima u Americi.

Gostujuću u svom “usvojenom” gradu Vilmingtonu u Delaveru pred odlazak u Washington, održao je emotivni oproštajni govor tokom kojeg nije mogao da zadrži suze, tačnije više puta tokom istog je plakao.

“U našoj porodici vrednosti koje delimo, karakter kojem težimo, način na koji gledamo na svet – sve dolazi od kuće. Sve dolazi iz Delavera.”

Delaver država je Bajdena izabrala prvi put kao senatora kada je imao samo 29 godina.

– Izvinite na emocijama, ali kad umrem na mom srcu će pisati Delaver – rekao je on brišući suze obraćajući se svojim sugrađanima.

U drugom emotivnom trenutku, Bajden je rekao da mu je jedino žao što njegov pokojni sin Bou Bajden nije prisutan u ovim trenicima.

– Dame i gospodo, žao mi je samo što nije ovde jer bi trebalo njega sada da predstavimo kao predsednika – rekao je Bajden opet kroz suze.

Kada je pomenuo i svog sina Boa koji je u 46. godini tragično preminuo od tumora na mozgu izrazio je nadu da će i njegov unuk, Boov sin, jednoga dana postati predsednik SAD.

– Znam da su mračna vremena, ali uvek ima svetlosti. To je ono što ovu državu čini tako posebnom. To me je naučilo, naučilo me najviše – uvek ima svetlosti – rekao je Biden okupljenima.

Ova inaguracija, ove godine 2021. biće specifična po mnogo čemu. To će biti prva ceremonija u novijoj istoriji na kojoj neće prisustvovati odlazeći predsednik i prva dama. Tokom iste moraće da se poštuju epidemiološke mere, to znači i znatno manji broj okupljenih, uz obaveznu fizičku distancu i sa publikom koja će nositi zaštitne maske, takođe grad Washington je zaključan kako zbog pandemije, tako i zbog bezbednosnih pretnji.

Zbog svih prethodnih dešavanja biće prisutan rekordan broj pripadnika bezbednosti uz sve preduzete bezbednosne mere, a događaj će obezbeđivati preko 25.000 pripadnika Nacionalne garde i tajne službe.

REKLAME


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

rezultati
Copyright © All rights reserved. 2020./2021. | IVENSA MEDIA GROUP by ID - IVENSA DESIGN.