October 23, 2021

IVENSA MEDIA GROUP

IVENSA VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

SLUČAJ “JOVANJICA”, IVANOVIĆ TVRDI: VOJSKA, POLICIJA I BIA DEO NARKO – MAFIJE !! INFO

BUKA I PRAŠINA OKO SLUČAJA “JOVANJICE” SE NE STIŠAVA, a javnost koja prati isti slučaj preko medija je prosto zabezeknuta sa dešavanjima i izjavama datim u toku suđenja!

Kako građani znaju iz medija, vlasnik ” Jovanjice” ~ Predrag Koluvija, optužen da je uzgajao 1,6 tona marihuane na farmi od 12 hektara zemljišta, kod Stare Pazove u blizini Beograda.

U toku postupka, dakle tek nakon njegovog hapšenja, Predrag tvrdi da je policija na njegovom imanju uzgajila biljke koje imaju veći procenat psihoaktivne supstance THC od dozvoljenog – kako bi mu smestili optužbe da je pravio drogu. On je takođe izjavio pre par dana da, kao vernik, oprašta policajcima što mu nameštaju, ali i istakao da se razočarao u medije što su objavljivali neistine o njemu – “da je Crnogorac i državni narko-diler”.

29. Decembar 2020. tokom suđenja izjavio je i da je proces protiv njega montiran i optuživao je policajce da su „nameštali dokaze“ !

Tokom istog tog pretresa – suđenja, Koluvija je imenovao – prozivao razne političare i javne ličnosti kao prvo : Nebojšu Stefanovića, Andreja Vučića, Zvonka Veselinovića, Zorana Babića, Aleksandra Vulina…itd.

21.01.21. je sudsko veće u slučaju Jovanjica ukinulo pritvor trojici optuženih za uzgajanje marihuane na farmi kod Stare Pazove dok je ostalim optuženima, pa i vlasniku tog poljoprivrednog dobra ~ Predragu Koluviji – pritvor produžen!

Na kontu pomenutog i povodom tih svh navoda oglasio se i tv voditelj Ivan Ivanović koji je poručio sledeće:

Pripadnici policije, vojske i BIA deo su narko mafije. Pomažu savetima, nabavljaju značke, daju obezbedjenje. Ovo bi oborilo bilo koju vladu u bilo kojoj normalnoj zemlji. U Srbiji, nije čak ni vest u svinjoidima ili na nac frekvencijama. Da li @predsednikrs može da objasni to?“, upitao je revoltiran IVANOVIĆ.


Na račun predsednika i njegovog sina iznete su i uvrede od strane IVANA IVANOVIĆA koji je naveo kao ZAKUPCA plantaže i vlasnika, sa ukupnom površinom od oko 700 hektara – Danila Vučića i da je PLJAČKA U TOKU !!
REKLAME


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

rezultati
Copyright © All rights reserved. 2020./2021. | IVENSA MEDIA GROUP by ID - IVENSA DESIGN.