October 23, 2021

IVENSA MEDIA GROUP

IVENSA VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

VRANJE OVAKAV HOROR NE PAMTI ! 6 METAKA U SARU (27 GOD) USRED DANA… ZA UBICOM SE JOŠ TRAGA; INFO

Danas oko 18h policiji je javljeno da je pronađeno beživotno telo devojke kod glavne autobuske stanice u Vranju, u prostrorijama benzinske pumpe, što je potvrđeno i juGmedii u policiji.

“Mi smo dobili prijavu oko 17.50 sati i tamo smo pronašli telo devojke. Ekipe su na terenu i radi se na rasvetljavanju slučaja”, dodaju iz PU Vranje.

Nezvanično saznajemo da je reč je o dvadesetsedmogodišnjoj devojci i da je ubijena pištoljem, tačnije nepoznati muškarac ubio je večeras na benzinskoj pumpi u Vranju Saru A. (27) iz tog grada dok je sedela sa društvom u obližnjem kafiću.

Napominjemo da je taj deo grada izuzetno prometan pogotovo u tom vremenskom terminu.

Kako su i “Novosti” prenele i kako su ispričali radnici pumpe na kojoj se odigrao jezivi zločin, jeste da je devojka SARA sedela sa nekim mladićem u delu gde je kafić, a da je ubica uleteo, ispalio nekoliko metaka u nju i pobegao. Tačnije ubica je ispalio 6 metaka u SARU i pobegao. On je ubistvo izvršio pištoljem oko 18 sati, a Hitna pomoć ubrzo je mogla samo da konstatuje smrt devojke.

Okupljeni građani kako prenose beogradski mediji opisuju Saru i pričaju kao o nekada finoj devojci koja je svojevremeno bila mis šarma juga Srbije.

Iako nema još uvek zvaničnih informacija spekuliše se da je devojku ubio bivši partner. Sama istraga za sada ukazuje na to da je u pitanju zločin iz strasti, ali još niko ne može sa sigurnošću da tvrdi da li je u devojku pucao bivši partner, kako se spekuliše.

Policijske patrole su u roku od nekoliko minuta blokirale sve saobraćajnice u Vranju i izlaze iz ovog grada i kontroliše sve sumnjive osobe i vozila…

Uviđaj još traje na pumpi u Vranju. Jake policijske snage viđene su na gotovo svim izlazima iz grada, kao i u samom gradu.

Tačnije ceo grad je blokiran, kao i prilazi gradu, policija ispituje sve sumnjive ljude, na licu mesta obavlja se uviđaj i u toku je potraga za ubicom.

Prema ranijim nezvaničnim saznanjima, motiv ubistva je lične ili emotivne prirode, a istraga će pokazati i utvrdi tačne razloge i motive.

REKLAME


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

rezultati
Copyright © All rights reserved. 2020./2021. | IVENSA MEDIA GROUP by ID - IVENSA DESIGN.