October 25, 2021

IVENSA MEDIA GROUP

IVENSA VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

IZBEGNUT TRAGIČAN ISHOD; DESIO SE POKUŠAJ UBISTVA MINISTRA ? EVO O KOME SE RADI …

Radi se o Radomiru, Ratku Dmitrović, Ministaru za brigu o porodici i demografiju kao i dugogodišnjem novinaru, tačnije profesionalnom novinaru već punih 40 godina.

Resorno ministarstvo povodom ovog događaja dalo je zvanično saopštenje, da je došlo do većeg oštećenja službenog vozila tokom službenog puta I DA JE IZBEGNUT TRAGIČAN ISHOD.

Navodi se da je za vreme službenog puta ministra Ratka Dmitrovića primećeno u toku vožnje da je neko olabavio šrafove na prednjim točkovima službenog vozila kojim se on vraćao iz Niša.

U saopštenju se navodi da je Dmitrović u ponedeljak boravio je u službenoj poseti gradu Nišu, a da je problem primećen nakon što je ka Beogradu krenuo službenim vozilom „škoda superb“, kojim je upravljao vozač Vlade Srbije.

Podsetimo se ministar Ratko Dmitrović boravkom u Nišu promovisao je Program “Srbija 2025” kao šansu za demografski opstanak srpskog naroda.

Ministar je tom prilikom razgovarao i sa gradonačelnicom Draganom Sotirovski o demografskoj slici ovog grada i obišao Sigurnu kuću za žene i decu žrtve nasilja.

Posle posete, a kako navode tačno:

-„Na izlazu iz Niša, a pre uključenja na auto-put za Beograd, vozač i ministar osetili su čudan zvuk koji je dolazio s prednje strane vozila. Zaustavili su kola i ustanovili da su na prednjem levom točku odvrnuti svi šrafovi, od kojih su tri pala na zemlju pri samom dodiru. Na desnom prednjem točku šrafovi su bili olabavljeni“, dodaje se u saopštenju.

„Srećom, ministar Dmitrović je na vreme prekinuo vožnju koja je mogla da se okončana tragično.”

Ministarstvo unutrašnjih poslova intenzivno radi na ovom slučaju, ističe se u saopštenju.

Urađen je tehnički pregled prilkom kog je ustanovljeno da po elementarnoj tehničkoj proceni, tako nešto ne može da se dogodi samo od sebe, odnosno da je „moguće jedino delovanjem ljudskog faktora“.

REKLAME


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

rezultati
Copyright © All rights reserved. 2020./2021. | Newsphere by AF themes.