October 25, 2021

IVENSA MEDIA GROUP

IVENSA VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

DOAJEN NARODNE MUZIKE I DALJE U TEŠKOM STANJU; IZ BOLNICE PORUČUJE – “NIJE DOŠLO MOJE VREME DA ODEM “!! INFO

Skoro svi mediji su preneli vest da je pevač srpske narodne muzike ~ Predrag Živković Tozovac, hitno primljen je u KBC “Dragiša Mišović, u Beogradu, u jako teškom stanju.

Uplašeni fanovi i mediji su spekulisali o čemu se radi, zašto je primljen u bolnicu – hospitalozovan, ali je kasnije potvrđeno da je Predrag Živković Tozovac u teškom stanju, sa potvrđenim koronavirusom i upalom pluća te i da prima kiseoničnu terapiju.

Tozovac se trenutno nalazi na odeljenju intenzivne nege, gde je još uvek priključen na kiseoničku terapiju, a otkrio je sve detalje svog zdravstvenog stanje.

– Tačno je da sam završio u bolnici zbog upale pluća i korone, ali mnogi se bore sa tim problemom. Nije više nikakva vest da neko ima koronu, već da je nema – rekao je Tozovac i dodao da je, uprkos ozbiljnosti situacije, optimista kada je reč o njegovom daljem toku lečenja.

– Moje stanje nije dobro, kako da bude? Doktori su mi rekli da je odmor najbitniji faktor u mom oporavku. Dali su mi i antibiotike i slušam ih sve što mi kažu – rekao je Tozovac i dodao da se nada da će uskoro izaći iz bolnice.

– Ne da se nadam, već cupkam u mestu i čekam trenutak kada će mi lekari reći da mogu da idem. Optimista sam i verujem u Boga, nije moje vreme još došlo da odem sa ovog sveta – kazao je jedan od najpopularnijih pevača narodne muzike i dodao da ga je veoma potresla smrt kolege Đorđa Balašević koji je preminuo od korone.

– Mnogo mi ga je žao, ali kao da je Balašević povukao nogu… Nadam se da ću se što pre pobediti ovo zlo koje je napalo Srbiju, a ja ne pamtim da nam se nešto slično desilo – zaključio je Tozovac.

Legendarni pevač narodne muzike Predrag Živković Tozovac u maju 2019. godine operisao je karotidu, a ubrzo nakon operacije izjavio je da je dobro i da nema sumnje da će moći ponovo da peva.

REKLAME


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

rezultati
Copyright © All rights reserved. 2020./2021. | Newsphere by AF themes.