October 25, 2021

IVENSA MEDIA GROUP

IVENSA VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

HAOS U SAMOM CENTRU GRADA, PUN LOKAL LJUDI, SKORO NIKO NEMA MASKU a UPALA MILICIJA; KAZNE OD 3 GODINE ZATVORA !

Komunalna milicija ima pune ruke posla od početka pandemije.

Večeras je “razbijena” još jedna “PRODUŽENA POSLEPODNEVNA”, kako se popularno naziva – “KORONA ŽURKA”, U SAMOM CENTRU GRADA.

Milicija je brzo intervenisala i dolaskom u kafić, u Karađorđevoj ulici oko 19.30 sati službena lica su zatekla oko 70 osoba u skučenom prostoru, od kojih većina nije nosila zaštitne maske !

Još plus na sve to muzičari su svirali uživo muziku.

Ranko Šekularac iz Komunalne milicije rekao je za Tanjug da su im napisane kazne od 5.000 dinara, jer nisu nosili zaštitne maske, a da će biti sankcinisani svi zaposleni, kao i pravno lice ili preduzetnik.

Šekularac je rekao i da će novčano biti kaženjen sa 30.000 dinara odgovorni kovid redar, a da će biti konsultovan i javni tužilac u vezi sa krivičnim delom ugrožavanja javnog zdravlja, za šta je predviđena novčana kazna ili kazna zatvora od tri godine.

Lokal, u samom centru grada je po intervenciji komunalne milicije ispražnjen.

Kovid statistika je i danas neumoljiva, te je u poslednja 24 sata potvrđeno samo u Beogradu i registrovano 1.331 zaraženih, što je više nego prethodnog dana, a ukupan broj novih slučajeva korona virusa u poslednjih 24 sata je 4.576 što je jasan alarm kriznom štabu da pooštri mere, koje su najavljivali danima unazad !

REKLAME


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

rezultati
Copyright © All rights reserved. 2020./2021. | Newsphere by AF themes.