October 24, 2021

IVENSA MEDIA GROUP

IVENSA VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

VUČIĆ POTVRDIO: UVODE SE SIGURNO OŠTRIJE MERE; Za sutra ZAKAZANA SEDNICA KRIZNOG ŠTABA! INFO

Pošto je iznenada odložena sednica KRIZNOG ŠTABA, o novim oštrijim merama koje najavljuju danima i konačnu odluku doneće sutra posle sednice zakazane za 11 sati članovi pomenutog štaba.

Svi sa nestrpljenjem očekujemo da čujemo nove mere, hoće li biti uvođenja policijskog časa, vanrednog stanja ili samo “vikend zaključavanje” .

Svakim danom sve je veći broj novozaraženih te nema više čekanja ni dan i verujemo svi, a sada posebno posle potvrde predsednika Vučića od večeras, da će sutra biti i donete nove oštrije mere.

– Kada je reč o sastanku Kriznog štaba, svakako će biti oštrijih mera – rekao je večeras predsednik Vučić za RTS.

On je rekao i da je povećana smrtnost od virusa korona te je još jednom zamolio ljude u Srbiji da se vakcinišu.

“Pare ili život” – ovom frazom virusolog i mikrobiolog dr Milanko Šekler opisao je trenutnu situaciju u borbi sa korona virusom.

Kako pojedini mediji prenose opcije su sortirane po kovertama i po bojama- crvena, žuta i zelena. Koja će biti izabrana zavisi od KRIZNOG ŠTABA i glasanja.

Na stolu će nesumnjivo biti radno vreme kafića, prodavnica, tržnih centara ali i eventualni dalji prelazak više đaka na onlajn, prelazak državnih firmi na rad o kuće, preko interneta, pa čak i promena na granicama gde bi se tražio PCR test …itd.

REKLAME


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

rezultati
Copyright © All rights reserved. 2020./2021. | Newsphere by AF themes.