October 24, 2021

IVENSA MEDIA GROUP

IVENSA VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

DOSTUPNI SU PRVI, PRELIMINARNI REZULTATI IZBORA U NIKŠIĆU – 61,7 % !!

Pratimo izborni dan, dan glasanja u NIKŠIĆU koje je uporište crnogorske politike i indikator stanja u toj zemlji. Birališta su zatvorena u 20 časova.

Rezultati polako pristižu, a prema podacima Cemija, na osnovu 61,7 odsto obrađenih uzoraka za Evropski tim za Nikšić glasalo je 39,30 odsto birača, Za budućnost Nikšića 26,60 ; Mir je naša nacija 23,70 ; Crno na bijelo 4,1; Narodni pokret 3.30 i SDP 2.90 odsto.

Za sada vodi koalicija – “EVROPSKI TIM ZA NIKŠIĆ” koju čini DPS, SD, LP, PKS, a opisuju sebe kao – “ljude iz različitih partija i drugačijih političkih opredjeljenja.”

-“Okupljamo se jer vjerujemo u očuvanje Nikšića na putu ka modernoj i evropskoj budućnosti” – navodi se na oficijalnom sajtu -https://www.timzaniksic.me/tim .

Podsetimo se Nikšić je rodno mesto Mila Đukanovića, mnogi ove izbore proglašavaju presudnim za dalji tok razvoja situacije.

Na ulicama se već slavi, građani su izašli iz kuća, gradom se vijore trobojke, sijaju baklje, a sa zvučnika se čuju gusle i patriotske pesme, kao i povici protiv Đukanovićevog režima…

REKLAME


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

rezultati
Copyright © All rights reserved. 2020./2021. | Newsphere by AF themes.