October 25, 2021

IVENSA MEDIA GROUP

IVENSA VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

PREDSEDNIK VUČIĆ SKRHAN BOLOM! POSLE MAJKE I OCA, SADA I ROĐENI BRAT …

Večeras, posle potresne vesti predsednik Vučić je objavio na svom Instagram profilu “budućnostsrbijeav” sliku sa rođenim bratom Andrejom iz detinjstva uz znak podrške.

Naime, predsednik Srbije ~ Aleksandar Vučić saopštio je večeras da njegov brat Andrej ima obostranu upalu pluća i da ga voli NAJVIŠE NA SVETU, što je već javno ranije više puta izjavljivao.

“Ovo levo je moj brat Andrej, lagao je svakovrsni ološ o njemu svašta u prethodnom periodu. Ima obostranu upalu pluća, a ja hoću samo svima i njemu da kažem da ga volim najviše na svetu”, napisao je Vučić.

Na drugom profilu ističe predsednik, u novom postu da “predaja nije opcija” !

Kao što smo već obajvili, kako je i preneto iz drugih medija 31. decembra objaviljeno je da se otac predsednika Srbije nalazi u bolnici na Bežanijskoj kosi zbog koronavirusa tj. da je tada hitno hospitalizovan, a da je pored njega i Vučićeva majka Angelina pozitivna na koronavirus.

Sada 19.03.21. godine sam predsednik je objavio da je njegov brat Andrej u teškom stanju sa uznapredovalom KORONA INFEKCIJOM. Kako nezvanično saznajemo, stanje je ozbiljno i kritično.

REDAKCIJA IVENSE MEDIA GROUP želi brz oporavak i upućuje najlepše želje porodici VUČIĆ.

REKLAME


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

rezultati
Copyright © All rights reserved. 2020./2021. | Newsphere by AF themes.