October 25, 2021

IVENSA MEDIA GROUP

IVENSA VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

SRBIJA NA EVROPSKOM PUTU, ALI POSLEDNJI IZVEŠTAJ EVROPSKOG PARLAMENTA – NEFER !

U toku je gostovanje predsednika Vučića u emisiji “Ćirilica” na TV Happy, u autorskoj emisiji Milomira Marića, u kojoj govori o najaktuelnijim temama u našoj zemlji. “Ćirilica” je kasnila oko 40 minta, a voditelj Milomir Marić je objasnio da je za to “kriva” – “Porodica”.

– Izvinjavam se što kasnimo, predsednik Srbije i ja smo, kao ljubitelji istorije, gledali seriju i raspravljali kakav je bio Milošević, kakav je bio Tito – rekao je Marić na početku emisije.

Predsednik se posebno osrvnuo na poslednji izveštaj EVROPSKOG PARLAMENTA TJ. na kritike koje su našoj zemlji upućene u poslednjem izveštaju Evropskog parlamenta.

– “Srbija jeste na evropskom putu, ali ima nekih stvari koje su bile nefer. KAko neko pravi objektivan izveštaj i kaže da nemate medicinske opreme. Sve smo nabavili i čuvamo kao dobri domaćini i onda vam neko kaže nešto što je notorna laž. Kako da vas ne boli. U bolnici u Batajnici je večeras 909 od 930 kreveta – puno. Zamslite da nismo izgradili tu bolnicu. Ponosan sam na naš narod. Niko u Evropi ne može tom brzinom da napravi bolnicu, mi smo terali ljudie da rade u tri smene, hvala svima. Važni predstavnici velikih sila su mi rekli da moramo da budemo ponizniji, ali sam obećao da nikada neću otkriti izvor. Kada smo poslali pomoć Italiji rekli su nam da to nije smelo da se desi, to su doživeli kao politički udarac. Ko je mala Srbija da pomaže velikim zemljama“- rekao je večeras Vučić.

– Nisu važni kritičari i onaj koji dobacuje, niti onaj ko ima da ti kaže nešto dok si u blatu i boriš se. Već je važan onaj u areni ko se bori za svoju zemlju i za svoj narod” –  citirao je Vučić američkog predsednika Ruzvelta .

REKLAME


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

rezultati
Copyright © All rights reserved. 2020./2021. | Newsphere by AF themes.