October 23, 2021

IVENSA MEDIA GROUP

IVENSA VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

VAKCINACIJA BEZ ZAKAZIVANJA OD SUTRA ZA FAJZER I SPUTNJIK V, EVO NA KOJIM LOKACIJAMA – INFO

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić još jednom je iskoristio priliku da pozove građane da se VAKCINIŠU tj. one koji se još nisu vakcinisali da to učine i da na taj način zaštite sebe i druge, ali i da doprinesu da Beograd što pre stekne kolektivni imunitet pogotovo jer se od danas tj. od sutra pruža mogućnost odlaska bez ZAKAZIVANJA.

Tačnije, Vesić je saopštio da je od danas građanima Beograda omogućena vakcinacija Fajzer vakcinom bez zakazivanja, dok će od sutra to biti moguće i vakcinom Sputnjik V, a na gradskom portalu objavljen je i spisak 17 punktova gde je moguća vakcinacija bez zakazivanja.

Vesić je pozvao sve građane na imunizaciju sa rečima:

„Na pravom smo putu da to i ostvarimo“.

Pa tako obe vakcine dostupne su bez zakazivanja u Domu zdravlja Mladenovac, Lazarevac, Domu zdravlja Novi Beograd u Nehruovoj ulici, Domu zdravlja Stari Grad u Venizelosovoj ulici, u Rakovici u Ulici Edvarda Griga, zatim domovima zdravlja Sopot, Palilula, Vračar, Obrenovac, Zvezdara, Savski Venac i u Domu zdravlja Zemun, Surčin i Barajevo.

Vakcina Fajzer/Biontek dostupna je bez zakazivanja u Domu zdravlja Grocka u zdravstenoj stanici Vinča, u Domovima zdravlja Čukarica u Ulici Stevana Đurđevića Trošarinca, u ambulanti u Siminoj ulici, Domu zdravlja Rakovica na Labudovom brdu, u ambulanti „Stepa Stepanović“,

Vakcina Sputnjik V dostupna je bez zakazivanja u zdravstvenoj stanici Begaljica, Domu zdravlja Sremčica i u ambulanti voždovačkog doma zdravlja u Ustaničkoj ulici.

REKLAME


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

rezultati
Copyright © All rights reserved. 2020./2021. | IVENSA MEDIA GROUP by ID - IVENSA DESIGN.