October 25, 2021

IVENSA MEDIA GROUP

IVENSA VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

POBEDNIK ITALIJAN IPAK ŠMRKAO KOKAIN UŽIVO, NA SCENI LJUBIO MUŠKARCE! FOTO + VIDEO; SLEDI DISKVALIFIKACIJA ???

Više nema dilema! Slike i video snimci pokazuju jasno da je pobednik EUROSONGA ZA 2021. GODINU tj. frontmen benda ~ Damiano David, u kako se popularno kaže ~ GREEN ROOM-u ili ZELENOJ SOBI, UŽIVO ŠMRKAO KOKAIN, što su kamere i zabeležile.

Sve se dogodilo par minuta pre proglašenja pobede.

Italijanski pevač je izjavio da se samo sagnuo zbog razbijenog stakla, od čaše.

Na fotografijama koje se pojavljuju na društvenim mrežama vidi se staklo od razbijene čaše, a korisnici na društvenim mrežama i dalje polemišu.

Podsetimo, EBU, organizator Evrovizije, oglasio se nakon što je društvene mreže, a zatim i medije, preplavio snimak na kojem Damiano David, frontmen benda Maneskin koji je odneo pobedu, navodno ušmrkava kokain sa stola Zelene sobe.

Italijan je na konferenciji za novinare rekao da nema ni govora o drogi i kokainu, već da je kupio staklo od čaše koju je razbio njegov gitarista.

Kako saznajemo organizatori Evrovizije odmah su pokrenuli istragu i obratili su se sa saopštenjem u kojem se navodi :

– Svesni smo spekulacija oko video isečka italijanskih pobednika Evrovizije u Green room-u sinoć. Bend je snažno opovrgnuo optužbe da su upotrebljavali droge, a njihov pevač će se po dolasku kući podvrgnuti dobrovoljnom testu na droge. To su zatražili i sinoć, ali EBU nije mogao odmah organizovati testiranje – saopšteno je.

Članovi ovog benda oštro su demantovali ove navode uz reči da će po povratku kući ceo bend ići na testiranje, a onda su se i organizatori Evrovizije nadovezali na priču na svojoj zvaničnoj stranici.

-Bend, njihov menadžment i šef delegacije obavestili su nas da nije bilo droge i objasnili su da je za njihovim stolom razbijena čaša i da je pevač čistio komadiće stakla. EBU može potvrditi da je slomljeno staklo zaista pronađeno nakon provere na licu mesta. Još uvek pažljivo pregledavamo snimke i pravovremeno ćemo objaviti sve nove informacije – navedeno je dalje na zvaničnoj stranici EBU-a, organizatora Evrovizije.

Italijan Damiano David, pevač grupe “Maneskin” koja je odnela juče pobedu, na sebe je skrenuo pažnju i sa skandalom da je na sceni tokom poslednjeg pobedničkog izvođenja, a posle navodnog šmrkanja kokaina, poljubio u usta basistu Tomasa Ragi-a (Thomas Raggi), kao i bubnjara pobedničkog sastava “Maneskin”, dugokosog Etana Torhio-a (Ethan Torchio).

Italijanski pevač, dan kasnje osvnuo je i na Twiteru, a na fotografijama je samo u donjem vešu. Slike su ubrzo šerovane na više profila, a komentari se samo nižu.

Kako mediji prenose za pomenutim frontmenom, Damijanom Dejvijem navodno su žene “potpuno poludele”, a na njegove čari nije ostala imuna ni jedna od naših predstavnica, Sanja Vučić koja se pohvalila sa flertom.

REKLAME


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

rezultati
Copyright © All rights reserved. 2020./2021. | Newsphere by AF themes.