October 23, 2021

IVENSA MEDIA GROUP

IVENSA VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

USKORO SLEDI JOŠ JEDNA JEDNOKRATNA NOVČANA POMOĆ DRŽAVE ! UKUPNO 120 EURA – INFO

Država nam jasno daje do znanja da nismo sami pogotovo za vreme PANDEMIJE i zaraze. Upravo kao još jedna mera ublažavanja posledica pandemije izazvane korona virusom i kao vid podrške, pomoći GRAĐANIMA, a posebno onima koji su u najtežem položaju, na margini društva – nezaposlena lica i to koja su bila na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje na dan 15. aprila 2021. godine, kada je usvojen Zaključak Vlade, sredinom juna meseca će dobiti jednokratnu novčanu pomoć od po 60 evra.

Jednokratna novčana pomoć će biti isplaćena u dinarskoj protivvrednosti, po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan usvajanja Zaključka Vlade.

Nacionalna služba za zapošljavanje će, pre početka isplate, „Banci poštanska štedionica“ a.d. Beograd dostaviti izvod iz službene evidencije lica koja imaju pravo na pomoć.

Naravno, nezaposlena lica su u periodu od 28. aprila do 15. maja, mogla da se prijave i za meru novčane podrške u iznosu od 30+30 evra. To znači da će oni samo tokom ove godine dobiti ukupno 120 evra od države, na ime podrške i pomoći za ublažavanje posledica od pandemije izazvane korona virusom.

REKLAME


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

rezultati
Copyright © All rights reserved. 2020./2021. | IVENSA MEDIA GROUP by ID - IVENSA DESIGN.