October 17, 2021

IVENSA MEDIA GROUP

IVENSA VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

ČISTKA U SNS-u POSLE SASTANAKA, PRAVI SE SPISAK “IZDAJNIKA”, IMA BITNIH PROMENA – INFO

PREDIZBORNA KAMPANJA JE POČELA I SNS SE ZAHUKTAVA KA CILJU! Predsednik Srbije i SNS-a Aleksandar Vučić održao je “masovni” sastanak sa predstavnicima stranačkih odbora beogradskog okruga, a posle posete Novom sadu, a juče Nišu. Na sva tri pomenuta masovna „sastanka“, prisustvovao je lično predsednik stranke Aleksandar Vučić, koji je davao drektive odborima, a naloženo je da se održavaju bez prisustva medija.

Jasno je svima da se pripremaju za Skupštinu stranke tj. za stranački kongres na jesen i izbore 2022.

Sastanak u Beogradu, u prepunoj Hali sportova, počeo je u 18.00 sati.

Uz predsednika stranke bili su predsednik IO darko Glišić, visoki funkcioneri poput Milenka Jovanova, Marije Obradović, Vladimira Vučevića, kao i potpredsednika GO Aleksandar Šapić.

Od promena u stranci bitno je spomenuti da je Dr Mirsad Đerlek, državni sekretar u Ministarstvu zdravlja danas zvanično postao član Srpske napredne stranke, a Aleksandar Vučić ga je predstavio na sastanku 17 beogradskih odbora SNS u prepunoj Hali sportova na Novom Beogradu pred tri i po hiljade ljudi.

-” Predsednik Aleksandar Vučić mi je ukazao veliko poverenje” navodi Đerlek.

Takođe Ana Brnabić je jednoglasno izabrana za poverenika gradskih odbora Srpske napredne stranke Grada Beograda do kongresa stranke. Ona je izabrana na tu poziciju na predlog Aleksandra Vučića.

Predsednik je na skupu koji je trajao oko dva sata između ostalog rekao da je SNS otvorena stranka za sve poštene ljude, kao i da će SNS će još jače raditi za građane Srbije.

Svako od nas treba da zna šta su mu zadaci i da se bori za svoju stranku i za svoju zemlju“, rekao je Vučić u Nišu.

On je u Novom Sadu rekao da će naprednjaci pred građane izaći sa konkretnim rezultatima svog rada, ali i konkretnim planovima za budućnost.

Kako nezvanično saznajemo, u SNS-u se radi na tome da se “OČISTI” od “izdajnika stranke” koji kaljaju ugled, ruše partiju i rade samo u svom interesu, te takođe saznajemo da je formiran i čitav spisak takvih po nalogu Aleksandra Vučića koji je još prošle godine najavljivao “čistku” i da će samo dvoje, troje ministra ostati u Vladi.

REKLAME


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

rezultati
Copyright © All rights reserved. 2020./2021. | IVENSA MEDIA GROUP by ID - IVENSA DESIGN.