January 28, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

IVENSA VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

KRVAVA TUČA SA SEKIRAMA U UŽICU: JEDAN POVREĐEN, DRUGI NA KUĆNOM LEČENJU, TREĆI U BEKSTVU, ČETVRTI U POLICIJI – INFO

Šta se tačno sve izdogađalo preksinoć u užičkom naselju Kapetanovina još uvek obrađujemo i nove informacije se još skupljaju.

Ono što je poznato je da se dogodila ulična krvava tuča, u kojoj su akteri koristili SEKIRE koje su potezali u tuči, da je jedan od učesnika teško povređen, drugi pušten na kućno lečenje posle zbrinjavanje povreda, treći je zadržan u policiji a četvrti je u bekstvu.

Radi se o komšijama iz istog ili susednog mesta i to o licima: S. T. i B. Č. koji su kako saznajemo, drugovi i komšije iz Ulice Četvrog puka na Kapetanovini, dok su D. M. i M. M. rođena braća iz drugog naselja na periferiji Užica.

Sve se dogodilo u ponedeljak oko 23h kada su S. T. i B. Č. izašli na ulicu sa sekirama u rukama i stali pred dva brata, pre toga D. M. i M. M. su u ponedeljak oko 23 sata došla pred kuću S. T. a koji je je odmah kontaktirao telefonom B. Č. koji živi u blizini da dođe i bude mu pomoć.

Tada je tuča između njih četvorice krenula, a navodno zbog nekih ranijih neraščišćenih računa tj. dugova.

Komšije i očevidci prepričavaju da su čuli “koškanje” od spolja, da se čulo kao da je nešto puklo, a zatim povike “ubiše dete” i kukanje muškaraca koji je učestvovao u tuči: “ubiše mi brata”.

D.M. je zadobio udar SEKIROM U GLAVU TE JE NEKO ZVAO HITNU POMOĆ koja se ubrzo stvorila na mesto nesreće, sa više policijskih automobila.

D. M. je hitno transportovan u užičku bolnicu odakle je odmah prevežen u Klinički centar Kragujevac.

Kako saznajemo S.T. je osuđeno lice i u trenutnku tuče sa SEKIRAMA, imao je nanogicu.

U prepodnevnim satima B. Č. je pronađen, priveden i njemu je određeno policijsko zadržavanje zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda u pokušaju, a policija intenzivno traga za S. T. zbog ubistva u pokušaju.

REKLAME


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

rezultati
Copyright © All rights reserved. 2020./2021. | Newsphere by AF themes.