September 27, 2021

IVENSA MEDIA GROUP

IVENSA VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

OPET KRIVIČNE PRIJAVE PROTIV VUČIĆA, A I VULINA! “Dokazi koje smo priložili su vrlo jasni, NEK SE UTVRDI KO JE ŠTA RADIO” – INFO

Neki bi rekli da su to samo političke igre i poeni pred izbore, drugi da ima osnova, a treći da su to smejurije i sprdanje sa narodom.

Kako god ko komentarisao, danas je opet potpredsednik Srpske narodne stranke (SNS) Miloš Vučević podneo krivičnu prijavu i protiv lidera te partije i predsednika Srbije Aleksandra Vučića i protiv ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina.

Tačnije potpredsednik SNS -a Miloš Vučević i poslanik Pokreta socijalista Đorđe Komlenski podneli su krivičnu prijavu protiv Vučića i Vulina Republičkom javnom tužilaštvu, a zbog svega što je ovih dana izrečeno u medijima, zbog svih navoda i dovođenja u vezu SNS-a, Aleksandra Vučića i Vulina sa klanom Veljka Belivuka, te i da su pomenuti sarađivali i viđeli se sa Belivukom.

U prijavi se traži da se svi navodi ispitaju, da se utvrde sve činjenice, pa i da se kako se navodi u prijavi  “i u sudskom postupku jasno vide svi dokazi, kao i ko laže i zašto to čini”.

Vučević je rekao novinarima da krivčna prijava obuhvata „ono što je delimično plasirano od samih medija, a delimično od predstavnika bivšeg režima“ koji, kako je dodao, dovode u vezu Vučića i Vulina s Belivukovim klanom.

„Tražimo da nadležno tužilaštvo utvrdi sve činjenice i javnost dobije odgovor kakav zaslužuje“, rekao je on.

Vučević je ocenio da se bez te krivične prijave „sve svodi na mogućnost spekulacija i različitih tumačenja“.

„Očekujemo da tužilaštvo ima konstantnu komunikaciju s našim punomoćnikom, da budemo obavešetni o svim radnjama, hoćemo da budemo aktivni učesnik u postupku. I ja kao građanin i diplomirani pravnik verujem samo u ovakav put utvrđivanja činjenica, verujem u pravosudni sistem“.

 Naveli smo sve medije koji su protkelih dana pisali, neka se utvde sve činjenice. Neka tužilaštvo utvrdi ko je šta uradio – zaključio je Vučević.

REKLAME


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

rezultati
Copyright © All rights reserved. 2020./2021. | IVENSA MEDIA GROUP by ID - IVENSA DESIGN.