September 27, 2021

IVENSA MEDIA GROUP

IVENSA VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

JEREMIĆ: NAKON PADA VLASTI, VUČIĆ I BELIVUK ĆE U ZATVORU DESETINAMA GODINA RASPRAVLJATI KO JE KOGA ZVAO… info

Lider Narodne stranke ~ VUK JEREMIĆ, danas je opet šokirao javnost svojim izjavama, a i javno pokazao svoje nezadovoljstvo jer nije bio pozvan na skup – koktel party i  Vučićev “poziv na državno jedinstvo”.

On na taj skup nije bio pozvan iako je među “najznačajnijim opozicionim strankama, kakva je i Narodna stranka”.

Tvrdi i da poziv na koktel skup ili “VUČIĆEVO DRŽAVNO JEDINSTVO”, na kom je prisustvovao i srpski član predsedništva BIH – MILORAD DODIK zajedno sa odabranim liderima opozicije, NIJE BIO ISKREN I DA NE ODGOVARA OZBILJNOSTI SITUACIJI.

To je pokazalo istinske motive slikanja sa vinom u ruci i u opuštenoj atmosferi, koja ne odgovara ozbiljnosti situacije“, rekao je Jeremić.

U tom maniru dalje je nastavio – opleo JEREMIĆ te se dotakao teme BELIVUK i na kontu toga izjavio :

-“čelnici aktuelnog režima moraju da snose političku odgovornost za širenje organizovanog kriminala u Srbiji, “čak i da nije tačno ništa od onoga što se u javnosti pojavilo o njihovim vezama sa Belivukovim klanom”, jer su kako je rekao, u prethodnih gotovo deset godina imali svu vlast u svojim rukama, a taj klan je “od nule nastao upravo tada”.

Tačnije Belivukova grupa nije postojala pre nego što je SNS došla na vlast – tvrdi JEREMIĆ.

-“Nadam se da će tužilaštvo i pravosudni organi u postupku protiv Belivuka uraditi svoj posao u skladu sa zakonom i profesionalnom etikom a posle promene vlasti predsednik Srbije Aleksandar Vučić i Belivuk dobiće priliku da u zatvoru desetinama godina raspravljaju ko je koga zvao i ko je iz sadašnje vlasti bio veza sa tom kriminalnom grupom“, naveo je Jeremić tokom posete Valjevu.

Izvor : https://www.narodna.org.rs

REKLAME


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

rezultati
Copyright © All rights reserved. 2020./2021. | IVENSA MEDIA GROUP by ID - IVENSA DESIGN.