September 27, 2021

IVENSA MEDIA GROUP

IVENSA VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

POSLE EKSPLOZIJE I POŽARA, BUKNUO JE NOVI PLAMEN KOJI JE “PROGUTAO” TRŽNI CENTAR

I dalje gori vatra, bukti požar na NOVOM BEOGRADU u polularnom KINESKOM TRŽNOM CENTRU, u BLOKU 70.

Pre velikog požara prvo se začula eksplozija oko 20 časova, da bi potom izbio požar u Kineskom tržnom centru na Novom Beogradu, koji zadaje muke vatrogascima tj. koji još uvek pokušavaju da isti obuzdaju.

Vatra je ponovo buknula, a gust DIM SE PONOVO ŠIRI GLAVNIM GRADOM. Građani prijavljuju da se čuju NOVE DETONACIJE od velikog požar koji je počeo večeras oko 20 časova u Kineskom tržnom centru u Bloku 70 na Novom Beogradu i još uvek traje.

Plamen se širi, u toku je gašenje požara.

Pretpostavka je da NEMA LJUDSKIH ŽRTAVA tj. pretpostavlja se da unutra nema ljudi. Pričinjena je velika materijalna šteta.

Kako navode zaposleni iz obezbeđenja, intalacije su veliki problem, objekat je stariji skoro više od četvrt veka, a pun je zapaljive robe koju kinezi prodaju. Sve to je dovelo do problema, a i parkirana vozila koja su vatrogascima onemogućavala da priđu objektu da bi gasili vatru. Reč je o vozilima u kojima Kinezi ostavljaju robu.

Radovan M., radnik obezbeđenja, koji je zaposlen u tržnom centru godinama priča za medije da pamti dva velika požara, a da je ovo treći.

Kako IVENSA MEDIA GROUP saznaje na teren je hitno izašlo 29 vatrogasca-spasioca sa sedam vozila, koji su na lice mesta stigli oko šest minuta po prijemu dojave i još uvek su angažovani oko gašenja velikog požara.

REKLAME


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

rezultati
Copyright © All rights reserved. 2020./2021. | IVENSA MEDIA GROUP by ID - IVENSA DESIGN.