September 27, 2021

IVENSA MEDIA GROUP

IVENSA VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

SKANDAL NA NAJVIŠEM NIVOU – STANIVUKOVIĆ USRED CG: CRNOGORCI NE POSTOJE, KAO NACIJA JE IZMIŠLJENO ! INFO + VIDEO

“Mladočetnik iz bosansko-hercegovačkog entiteta RS” kako ga nazivaju pojedini u CG ili gradonačelnik Banjaluke ~ Draško Stanivuković danas je izrekao šokantnu izjavu koja je više SKANDAL NA NACIONALNOM NIVOU.

Iako je mladom političaru iz REPUBLIKE SRPSKE bio do skoro zabranjen ulazak u CRNU GORU, NJEGA NIJE SPREČILO ništa DA USRED ISTE PROZBORI SKANDALOZNU IZJAVU – “DA CRNOGORAC KAO NACIJA JE IZMIŠLJENO”, DA TO NE POSTOJI !

Kako prenose crnogorski mediji – “mladi i neiskusnu političar iz REPUBLIKE SRPSKE je iskoristio milost apostolske Vlade Zdravka Krivokapića da uđe u Crnu Goru, pošto mu je skinuta zabrana da kroči na crnogorsko tlo”.

Tada, kada je izrekao šokantnu izjavu bio je na skupu, držao je govor u društvu VLADISLAVA DAJKOVIĆA, aktiviste pokreta “SRPSKOG SVETA” .

Ovakva izjava je kao BOMBA ODJEKNULA i izazvala NIZ BURNIH REAKCIJA.

Jedna od tih je i reakcija iz redova MILOVOG DPS-a dakle od poslanika Demokratske partije socijalista (DPS) Predraga Boškovića koji je izjavio:

-“Projekat “srpskog sveta” u izvođenju mlađih generacija na djelu. Nijesu zapamtili projekat “Velike Srbije” kako se završio jer su još bili u pelenama. Bojim se da će tu nenaučenu lekciju politički skupo platiti”, napisao je Bošković na Tviteru.

Drugi komentari na Twitteru su bili brutalni, pa su pojedini korisnici mreže pisali da je STANIVUKOVIĆ “FUKARA, splačina, neuka, prosta, banjalučka smradina, PEDER, KOPILE, bosanski džiber, poturica ..itd. ”

Kako prense VIJESTI Stanivuković već nekoliko dana boravi u Crnoj Gori i dobar deo odmora je proveo na crnogorskom primorju, a za to vreme susreo se i sa predsednikom Opštine Budve ~ Markom Carevićem.

REKLAME


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

rezultati
Copyright © All rights reserved. 2020./2021. | IVENSA MEDIA GROUP by ID - IVENSA DESIGN.