September 27, 2021

IVENSA MEDIA GROUP

IVENSA VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

STEFANOVIĆ O VUČIĆU: “ON JE MOJ PRIJATELJ, ŠEF, NJEMU DUGUJEM PUNO, APSOLUTNO MU VERUJEM, VEZAN SAM ZA NJEGA… “

Ničim izazvano, ministar Odbrane Srbije – Nebojša Stefanović, danas je pričao o njegovom odnosu prema predsedniku Vučiću, o izlivu emocija i osećanjima koje je gajio tokom dugogodišnje političke karijere, pa je za TV Prva uživo izjavio danas da je njegov odnos prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću onakav kakav je oduvek i bio.

Nastavlja dalje sa izlivom emocija : “on je moj prijatelj, šef, predsednik ove zemlje, ja njemu dugujem mnogo u životu, jer da njega nije bilo, ne bi se ni bavio politikom,  imam poverenje u Vučića, apsolutno mu verujem, u njegovu politiku i to se neće promeniti.”

Ističe i da je “vezan” za Vučića poslovno, da su apsolutne izmišljotine tvrdnje da će izaći iz SNS i osnovati svoju stranku.

On je ponovio da kada više ne bude deo SNS ili se ne bude bavio politikom u SNS kao njen član, svakako neće biti deo bilo čega drugog.

„Moja politička karijera je pre svega vezana za Vučića, a SNS će biti svakako stranka u kojoj ću završiti svoju političku karijeru. Kada više ne budem deo SNS ili se ne budem više bavio politikom u SNS i kao najobičniji član, svakako neću biti deo bilo čega drugog”, rekao je Stefanović, prenela je Beta.

On je naglasio da je „apsolutno izmišljotina” informacija nekih medija da osniva svoju stranku i da su sumnjičenja koja se mogu čuti da se bavio prisluškivanjem Vučića deo „kampanje” protiv njega, a kako je dodao, nikad nije počinio nijedno, nikakvo krivično delo.

„Već dugo postoji politička hajka od Šešelja i sličnih protiv mene. Apsolutno me ne interesuje da ulazim u njihove motive. Mene ne napadaju iz stranke, ja imam vrlo dobru saradnju sa svojim kolegama iz stranke. To što smetam pojedincima koji mogu da pripadaju SNS i ne moraju, to je njihova stvar”, zaključio je Stefanović.

REKLAME


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

rezultati
Copyright © All rights reserved. 2020./2021. | IVENSA MEDIA GROUP by ID - IVENSA DESIGN.