May 29, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

IVENSA VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

U TOKU JE RAT PROTIV DRŽAVE SRBIJE; VUČIĆ NAREDIO DA KLAN MORA DA SE UNIŠTI …

Svi već znamo da je ponedeljak veče rezervisano za ĆIRILICU i goste Milomira Marića.

Ovoga puta u emisiji “Ćirilica” osim ministra ALEKSANDRA VULINA, pričao je režiser, književnik i publicista ~ Dragoslav Bokan kao i Tomislav Radovanović – načelnik Službe za specijalne istražne metode u Upravi kriminalističke policije.

Ova emisija od večeras se po mnogo čemu izdavaja, a publika se prosto šokirala kada su ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin i načelnik službe UKP-a preneli izjave i bitne informacije.

Direkno u uključenju Vulin je preneo da je Vučić STRIKTNO NAREDIO DA MORA DA SE UNIŠTI KLAN BELIVUKA!

To se naravno dovodi u vezu sa AFEROM PRISLUŠKIVANJA PREDSEDNIKA kojih je kako je Vulin naglasio da su dokazana bila čak 1882 iliegalna prisluškivanja i to 26 potpuno nevinih osoba. 

–  Aleksandar Vučić je taj koji je dao striktno naređenje da taj mafijaški klan mora nestati. Mi smo dokazali postojanje 1882 ilegalna prisluškivanja, odnosno zlouprotrebljene mere izdate na legalan način od strane sudova, a da bi se prisluškivali predsednik Aleksandar Vučić i članovi njegove porodice. Tu se tražila njegova kompromitacija. Ideja je bila da se uhavti neki razgovor njega ili njegove porodice koji će ih kompromitovati.

Na pitanje kakav je to plan bio da se uhapsi Andrej Vučić pored toga što je ranije predsednik gledao i kako mu prebijaju brata, Vulin je odgovorio: 

– Zato što Vučića ne mogu da pobede na izborima oni žele da to urade ucenom da sam ode pod pritiskom ugrožavanja njegovih najbližih. Nijedno od tih lica koje je bilo prisluškivano, a bilo ih je 26 nema protiv sebe podignutu krivičnu prijavu, a kamoli da je osuđivano. Međutim,  tretirani su kao kriminalci. 

– Na MUP-u je da prikupi što više dokaza i preda tužiocu. Tužilac je posle vlasnik svih informacija iz istrage, on odlučuje kako će se dalje postupati. Znate kada dođete načelniku policije sa takvim rezultatima on samo može da se zapita što se trošili naše resurse ako nemate slučaj i nikoga za hapšenje, takav policajac ne može da ostane na slučaju. – rekao je ministar Vulin. 

Svoje viđenje i stručno mišljenje o slučaju ilegalnih prisluškivanja predsednika dao je i Tomislav Radovanović, načelnik Službe za specijalne istražne metode u Upravi kriminalističke policije. 

– Opasnost ne leži samo u tome što je na meti predsednik, nego i sagovornik kada se javi na telefon vi znate gde je njegova lokacija, a ako ste imali 1882 prisluškivana razgovora predsednika i njegove porodice, u svakom momentu kada se javi on ili njegov sin, oni su znali lokaciju. To je još jedna tehnička stvar sa kojom javnost nije upoznata, a to je dodatna opasnost kojoj je bio izložen. Širi kontekst te afere prsluškivanja je deo jednog hibridnog rata čiji elementi su i tetrorizam, obojene revolucije, sajber napadi, informacioni rat , degradacija društva i uništavanje svih vrednosti. Trenutno se vodi jedan hibridni rat prema državi Srbiji. – rekao je Radovanović.

REKLAME


Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. 2016. - 2022. | Newsphere by AF themes.