November 28, 2021

IVENSA MEDIA GROUP

IVENSA VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

VUČIĆ: USPELI SMO DA KRIMINALNOJ HOBOTNICI ISEČEMO GLAVU, BIĆE JOŠ HAPŠENJA – AKO JE STEFANOVIĆ KRIV IĆI ĆE U ZATVOR !!!

Kao BOMBA je odjeknula VEST u medijima da JE POLICIJA PRETRESLA I PRIVELA bivšu državnu sekretarku MUP-a DIJANU HRKALOVIĆ.

Bivša državna sekretarka MUP-a Dijana Hrkalović uhapšena je zbog umešanosti u takozvano “ubistvo na šinama”, zbog zloupotrebe službenog položaja i UKLANJANJA DOKAZA iz tog predmeta.

Povodom slučaja i hapšenja nekada najbliže saradnice NEBOJŠE STEFANOVIĆA, oglasio se i PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić koji je od 22 h gostovao na TV Prva, te je Vučić tom prilikom prokomentarisao slučaj hapšenja Dijane Hrkalović, nekadašnjeg državnog sekretara MUP-a.

On je uživo u direktnom uključenju rekao da znaju ko je izvršio likvidaciju gospodina MILOŠEVIĆA.

– Reč je o dokazima koje poseduju nadležni državni organi, a vezano za ubistvo gospodina Miloševića. Posle toga pretpostavljam da je menjan DNK, a da su neki ljudi oslobađani umesto da budu osuđeni. Pretpostavljam da je to jedan od razloga – rekao je Aleksandar Vučić.

Vučić je potvrdio da u operativnom smislu policija zna ko je izvršio likvidaciju gospodina Miloševića.

“Ako je Nebojša Stefanović kriv, ići će u zatvor”
Predsednik Srbije je poručio da će Nebojša Stefanović ako je za nešto kriv ići u zatvor, kao i da niko neće biti oslobođen od odgovornosti.

Na pitanje novinara tokom gostovanja na Prvoj da li je Stefanović među onima koji su želeli da ga sklone sa vlasti i zašto je onda još u vladi, Vučić je rekao da nema dokaze da je Stefanović to radio.

„Zadovoljan sam zbog toga kako smo uspeli velikoj kriminalnoj hobotnici da isečemo glavu i sačuvamo bezbednost građana“, podvukao je Vučić.

-“Policija radi svoj posao i u narednim danima i nedeljama biće još hapšenja, država je rešena da se obračuna sa orgnizovanim kriminalom i u toj borbi nema zaštićenih, poručio je večaras predsednik Aleksandar Vučić.

REKLAME


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

rezultati
Copyright © All rights reserved. 2020./2021. | Newsphere by AF themes.