November 28, 2021

IVENSA MEDIA GROUP

IVENSA VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

ŠOK NAD ŠOKOVIMA! ĐOKIĆE, CELU PORODICU POUBIJAO BIVŠI POLICAJAC, MINISTAR IZNEO DETALJE

Niko ne bi poverovao u ovoliku monstruoznost i svirepost, pa i da je ubistvo cele porodice – ĐOKIĆ počinio bivši policajac i to još BRAT OD TEKTE, OD UBIJENOG GORANA.

Goranov BRAT OD TETKE – G. DŽ., bivši pripadnik ministarstva unutrašnjih poslova, tačnije VATROGASAC, UHAPŠEN je danas kao glavni osumnjičeni za ubistvo cele porodice Đokić.

Ne samo da smo mi novinari koji izveštavamo o ovom slučaju šokirani, nego je prosto zavladao MUK u ostatku porodice ĐOKIĆ, koja sa nevericom odbacuje tvrdnje.

Rođaka porodice  – Đokić Verica kaže da ne može da veruje da je on poubijao celu porodicu i to njegovu !

Ministar Aleksandar Vulin danas se oglasio povodom ubistva ĐOKIĆA, te je naglasio KO JE UHAPŠENI u ovom slučaju a da je pronađena i značajna količina novca koja je pripadala upravo ubijenoj porodici, a u prostorijama, odnosno na imanju koje je koristio osumnjičeni, pronađeni su još neki predmeti koji su, bez svake sumnje, bili deo ovog strašnog i monstruoznog ubistva.

Na sajtu Ministarstva unustrašnjih poslova, u izdatom saopštenju navode detalje u vezi ovog slučaja koji je “zgadio i uznemirio celu Srbiju”:

“Ubistvo porodice Đokić je zgadilo i uznemirilo čitavu Srbiju. Izvedeno je na profesionalan, strpljiv, metodičan način i očigledno je dugo pripremano. Zahvaljujući upornom i samopregornom radu pripadnika Policijske uprave za grad Niš, pripadnika Policijske uprave za grad Beograd, posebno njegovog 3. Odeljenja, kao i Uprave kriminalističke policije, zatim Osnovnog javnog tužilaštva u Aleksincu i Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uspeli smo da dođemo do jednog lica za koga osnovano sumnjamo da je učestvovao u monstruoznom ubistvu porodice Đokić”, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, koji je zajedno sa pomoćnikom direktora policije i načelnikom Policijske uprave za grad Beograd Veselinom Milićem, u Nišu razgovarao sa pripadnicima policije koji rade na rasvetljavanju ubistva porodice Đokić.

Kako se dalje navodi u istrazi uhapšeni ubica i žrtve su bili veoma bliski i znali su se celog života, ali i da nikada nisu imali međusobnih problema.

Mediji koji su takođe uključeni u slučaj prenose da je UHAPŠENI G.DŽ. PSIHIČKI – PSIHIJATRIJSKI BOLESNIK, ali da je kako saznaje Informer iz istrage, unapred sve isplanirao, pripremio naftu, našao rupu gde će zakopati tela, odveo ih tamo, ubio i zapalio.

Kako dalje saznajemo on je u prvi mah prošao i poligraf.

Njemu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, a biće izručen javnom tužiocu za dalje postupanje.

Tačnije osumnjičeni je priveden po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu te mu je određeno zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je učestvovao u izvršenju krivičnog dela teško ubistvo.
Pripadnici MUP-a nastavljaju dalji rad na rasvetljavanju svih okolnosti krivičnog dela.

REKLAME


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

rezultati
Copyright © All rights reserved. 2020./2021. | Newsphere by AF themes.