November 28, 2021

IVENSA MEDIA GROUP

IVENSA VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

VELIKA POLICIJSKA AKCIJA! UHAPŠENA JOŠ DVA SAUČESNIKA U VEZI UBISTVA PORODICE ĐOKIĆ – INFO

Uhapšeni brat od tetke ubijenog – GORANA ĐOKIĆA, kako saznajemo tokom istrage, a po hapšenju je kako se popularno kaže “propevao” tokom saslušanja te je odao još 2 imena – saučesnika ovog svirepog, gnusnog monstruoznog zločina.

Uhapšeni Goran DŽonić, penzionisani vatrogasac, vodi se kao glavni osumnjičeni koji je u pritvoru, zbog sumnje da je ubio svoje rođake – celu porodicu Đokić. On je nakon zločina prisustvovao sahrani ubijenih, davao izjave za medije, čak i išao u poteru za Đokićima, a i prošao je poligraf kako smo već obavestili javnost u članku na našim INFO PORTALIMA – https://www.online-vesti.e-info.in.rs/blog/2021/10/21/sok-nad-sokovima-dokice-celu-porodicu-poubijao-bivsi-policajac-ministar-izneo-detalje/

Nakon njegovog saslušanja pa i priznanja uhapšena su još dvojica muškaraca iz Niša, kao njegovi saučesnici – pomagači u ovom zločinu, tako da se tvrdnje da ovo nije delo jednog čoveka potvrđuju.

Niška policija je nakon toga, danas, uhapsila dvojicu muškaraca koji su uz velike mere obezbeđenja sprovedeni u sedište niške Policijske uprave. 

Policija je pronašla i pištolj iz kog je ubijena porodica Đokić i to u porodičnom stanu osumnjičenog Džonića, a na placu koji se vodio na sina osumnjičenog pronađen je novac koji je, kako se sumnja, uzet nakon ubistva iz sefa Gorana Đokića.

Javnost je tek sada zgrožena, sudeći po reakcijama, po društvenim mrežama i duboko uznemirena sa ovom hladnokrvnošću posebno gledajući na činjenicu da su bili BRAĆA – U KRVNOM SRODSTVU, koja su kako svi meštani tog mesta navode bili Jako bliski i znali se ceo život.

REKLAME


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

rezultati
Copyright © All rights reserved. 2020./2021. | Newsphere by AF themes.