November 28, 2021

IVENSA MEDIA GROUP

IVENSA VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

SKLANJAJTE SE SA ULICA – JURE VOZILIMA BEZ DOZVOLE, DROGIRANI KOKAINOM I PIJANI SA ČAK 2,61 PROMILA ALKOHOLA U KRVI !!

Kako IVENSA MEDIA GROUP saznaje danas je saobraćajna policija ISKLJUČILA IZ SAOBRAĆAJA više vozila čiji su vozači bili pod dejstvom kanabisa, kokaina i velike količine alkohola u krvi. Oni su svi, konkretno – četvorica najkritičnijih zadržani u službenim prostorijama i protiv njih će bti podnete prekršajne prijave.

VOZILO kojim je upravljavo VOZAČ BEZ DOZVOLE bio je MORTUS PIJAN, sa čak 2, 61 promila alkohola u krvi !

Poznato je da od 2.5 promila nastaje teško pijanstvo usled kog se javlja pospanost, agresivnost, teško disanje, povraćanje, nekontrolisano mokrenje…

Vozač (47)  zadržan je u policijskoj stanici u Kruševcu i protiv njega će prekršajnom sudu biti podneta prijava za nasilničku vožnju.

Vozač je upravljao vozilom bez vozačke dozvole, koja mu je u prethodnom periodu oduzeta, saopštila je policijska uprava u Kruševcu.

Ranije danas i Beogradska policija isključila je iz saobračaja dvojicu drogiranih vozača, dok je jedan bio i pijan i drogiran !

Oni se sumnjiče da su jutros oko 6:50 časova na Bulevaru Nikole Tesle proverom tridesetdvogodišnjeg slovenačkog državljanina, vozača automobila BMW X5 utvrdila da je imao 1,52 promila alkohola u krvi, kao i da je bio pod dejstvom kokaina. On je prethodno, upravljajući vozilom, oštetio jedno policijsko vozilo, prošao raskrsicu i potom udario u semafor, a tom prilikom nije bilo povređenih.

Takođe, policija je sinoć oko 1:19 časova u Cvijićevoj ulici zaustavila dvadesetjednogodišnjeg vozača automobila “ševrolet spark”, i utvrđeno je da je bio pozitivan na kokain i kanabis. Takođe, upravljao je vozilom sa probnom vozačkom za vreme kada mu je to bilo zabranjeno.

Njima je svima određeno zadržavanje, postupci su u toku.

REKLAME


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

rezultati
Copyright © All rights reserved. 2020./2021. | Newsphere by AF themes.