January 28, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

IVENSA VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

KRIVIČNI POVRATNIK JEDVA PUNOLETAN POBEGAO SA ROBIJE I POKUŠAO DVA TEŠKA UBISTVA, RANIO I POLICAJCA – INFO

Najgora krivična dela dešavaju se među mladima i to jedva punoletnim.

OVO JE SVAKAKO PRESEDAN, jer se radi o višestrukom povratniku D. J. iz Leskovca, koji je već hapšen zbog droge, teške krađe i krađa, razbojništva, nanošenja teških telesnih povredi, zbog nasilničkog ponašanja itd. i to sve iako je jedva punoletan tj. ima navršenih tek 19 godina.

Da priča bude još ozbiljnija POVRATNIK JE POBEGAO SA ROBIJE, iz vaspitno-popravnog doma iz Kruševca i odmah napao radnika jedne agencije za obezbeđenje novca N. P. (34), oko 21 čas ispred broja 58 na Bulevaru oslobođenja u Novom Sadu, kada su povređena ukupno tri muškarca.

On je napao radnika u želji da mu otme novac, pa je tako i došlo do pokušaja pljačke u trenutku kada je radnik obezbeđenja nosio novac, pazar iz jednog marketa, u banku.

Taj radnik obezbeđenja N. P. (34), zadobio je ubodne rane u predelu grudnog koša i trbuha tj. naročito teške telesne povrede u vitalan deo dela, koje su opasne po život. Posle operacije, zbog teških povreda, nalazi se na daljem lečenju. 

Prema priči očevidaca tu se zatekao i policajac koji je bio van dužnosti te je DAVORA J. (19 godina) sprečio da realizuje pljačku i odnese toliki novac. D.J policajca je TOM PRILIKOM POVREDIO tj. naneo je i njemu telesne povrede. Policija i žandarmerija ubrzo su stigli i uhapsili ga, otkrio je izvor.

Pomenuti hrabri policajac koji se tu zadesio van dužnosti M. V. (37) izboden je u predelu leđa, a posle hirurške obrade otpušten je na dalje kućno lečenje.

On je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju, a danas mu je određen pritvor do 30 dana.

– Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu odredio je pritvor Davoru J.(19) iz Leskovca, osumnjičenom za krivično delo teško ubistvo u pokušaju. Pritvor je D. J. određen zbog opasnosti od bekstva, zbog mogućnosti uticaja na svedoke, zbog bojaznosti od ponavljanja krivičnog dela i zbog uznemiravanja javnosti – kaže Jelena Ostojin, portparol Višeg suda u Novom Sadu.

Za uhapšenim i pritvorenim D.J. bila je raspisana i poternica. 

 

REKLAME


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

rezultati
Copyright © All rights reserved. 2020./2021. | Newsphere by AF themes.