January 28, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

IVENSA VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

UŽAS I JEZA ! DEČAK IZ SRBIJE, STAR 13 GODINA, OBESIO SE NA TAVANU – INFO

Kako je moguće da deca tako mala, mlada budu nestabilna, da niko ništa ne primećuje sve dok ih ne ponađu OBEŠENE o tavan, vrata ili prozore … Većini tih mučnih samoubistava NE ZNA SE MOTIV ili su motivi krajnje bizarni. O tome izveštavamo već godinama i stanje se pogoršava !

Juče se dogodilo jedno u nizu samoubistvo i to dečaka od 13 godina iz LOZNICE, tačnije iz okoline Loznice kada je isti po povratku iz škole izvršio samoubistvo vešanjem nakon što je navodno izazvao incident u školi zbog kog je dobio ukor.

Prema prvim informacijama, navodno dečak je u školi nacrtao nešto neprimereno i učiteljica ga je uhvatila na delu. Nakon toga, učiteljica je, navodno, pozvala majku dečaka i rekla joj da će mu biti izrečen ukor.

Veruje se da je to navodni MOTIV SAMOUBISTVA iako razloge ili moguće neke motive ni rođena majka nije znala da predoči nadležnima i medijima.

Majka je telo mališana pronašla oko 15 sati juče u potkrovlju porodične kuće i to kada ga je ona poslala na TAVAN DA JOJ DONESE NEŠTO SA ISTOG.

Kako je nesrećna žena prenela medijima, sin ju je poslušao, kao i uvek, bez pogovora. Međutim, pošto se dugo nije vraćao, majka je krenula za njim da vidi šta se dešava i zatekla je jeziv prizor.

Otišao je da me posluša, kao i obično, bez pogovora, a kad sam videla da ga duže vremena nema, otišla sam za njim i videla jezivu scenu – moj sin je visio na užetu obešen ! Užasan prizor. Ne dao Bog to nijednoj majci! Činilo mi se da će srce odmah da mi iskoči – rekla je dečakova majka.

Dakle, majka je posvedočila da se njen sin SAMOUBIO TAKO ŠTO JE VISIO NA TAVANU, NA UŽETU OBEŠEN.

Komšije iako su omah pozvale Hitnu pomoć Doma zdravlja u Loznici, koja jeste stigla brzo i iako su lekari pokušavali više od pola sata da renimiraju dečaka, bilo je sve bezuspešno jer je dečak bio mrtav – nije disao i nije mu bilo pomoći !

MI KAO MEDIJI APELUJEMO DA RODITELJI OBRATE VIŠE PAŽNJE NA DECU POGOTOVO U ADOLESCENTSKOJ DOBI, ŠTA RADE, KAKO SE PONAŠAJU, SA KIM SE DRUŽE …jer je sve veći stepen SAMOUBISTAVA KOD DECE, pored vrbovanja SEKTI I OGROMNE KOLIČINE DROGE koja se nalazi među mladima baš u tom uzrastu !

REKLAME


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

rezultati
Copyright © All rights reserved. 2020./2021. | Newsphere by AF themes.