January 28, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

IVENSA VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

TERORIZAM U DEČANIMA ? UBIJENO TROJE, ZA SADA; PUCANO NA AUTOBUS PUN DECE … INFO

Sve se dogodilo večeras, kada je nepoznato lice PUCALO IZ KALAŠNJIKOVA TJ. OTOVRILO VATRU NA AUTOBUS PUN DECE u DEČANIMA.

Pozivajući se na izvore sa lica mesta, mediji prenose da je nepoznata osoba pucala na autobus i ubila vozača i dva učenika. Oni su bili zbrinuti u pećkoj bolnici, a potvrđeno je da su još šestoro lica povređena, dok su život izgubila dva učenika.

Vozač autobusa je ubijen na licu mesta, njegovo ime je – Gani Đokaj.

IVENSA MEDIA GROUP je tačno saznala imena ubijenih od večeras, a to su pomenuti:  Ghani Gjokaj – vozač, zatim deca ubijena – Ledion Hamzaj, Gentiana Mustafaj. Navedena dva učenika, dečak i devojčica, su iz sela Glođana.

Autobus pun dece je prevozio đake od Đakovice do Dečana, da bi ih u povratku iz vatrenog oružja upucalo lice tj. otvorilo vatru na autobus u kojem su se vozili učenici.

Prema nezvaničnoj priči i prvim informacijama, do pucnjave je došlo navodno zbog osvete POJEDINCA. Naime, jednog od putnika su vozač i kondukter autobusa izbacili jer je uznemiravao devojke. On je zatim uzeo kalašnjikov, sačekao autobus i ispalio rafal.

Ubica je u bekstvu i policija za njim intenzivno traga!

ISTRAGA JE U TOKU, JAVNOST JE POTREŠENA I UZNEMIRENA.

REKLAME


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

rezultati
Copyright © All rights reserved. 2020./2021. | Newsphere by AF themes.