January 28, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

IVENSA VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

ZA SUTRA SU NAJAVLJENE BLOKADE PUTEVA, PROTESTI A I IZBORNA SKUPŠTINA I SVEČANA AKADEMIJA SNS -a

DAN pred nama, biće više nego zanimljiv i ispunjen.

Po drugi put vladajuća stranka odložila je IZBORNU SKUPŠTINU i svoj skup, te će sutra kako je konačno najavljeno biti održana izborna skupština SNS-a (koja će biti zatvorena za javnost) i svečana akademija (otvorena za javnost) povodom 13 godina od osnivanja stranke dakle sutra, 27.11.2021. godine, sa početkom u 18 časova, u Štark Areni (Bulevar Arsenija Čarnojevića 58). Bitno je napomenuti da se će građani, njihovo izborno telo, tim povodom skupljati ranije, a da je IZBORNA SKUPŠTINA ZAKAZANA ZA 16 časova.

Vrlo je zanimljiv i izbor i više ekoloških organizacija, udruženja gradjana i inicijativa, koji su takođe najavili za sutra od 14 sati blokadu puteva u Srbiji, bitnijh i prometnijih, zbog Zakona o referendumu i eksproprijaciji. Još uvek nije poznato koje će lokacije biti blokirane, ali se nezvanično pojavila informacija da će biti blokiran i autoput !

U saopštenju se navodi da je Narodna skupština „de fakto” prestala da postoji kršenjem Ustava, zakona koji narod svodi na kmetove, skupštinu na instrument za sprovođenje državne pljačke, a Republiku na okupiranu teritoriju“.

„Savez ekoloških organizacija SEOS najavio je terensku pobunu protiv sumanutih, a verovatno i poslednjih trzaja ovog korumpiranog i despotskog režima“, dodaje se u saopštenju.

I ekološko udruženje građana “Kreni promeni” u svom saopštenju takodje ističe da će blokada širom Srbije početi u 14h, a da će uputstva o blokadi i planu biti objavljena večeras”.

“Pozivamo sve ostale građane da imaju u vidu najavljenu blokadu. Pripadnike policije da građani ovim blokadama štite i njihova prava i da sarađuju sa građanima kako bi se omogućio prolaz bolničkih vozila i drugih hitnih službi”, navodi “Kreni promeni”.

Nije nam poznato da li je građanska inicijativa zakazala BLOKADE za sutrašnji datum proizvoljno ili namerno sa namerom da se SNS SKUP opstruira, da se blokiraju njihovi autobus sa glasačima, bitne saobraćajnice tj. da se radi opet o suštom političkom previranju bez nekih većih pravno građanskih borbi za bolju i zdraviju okolinu.

REKLAME


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

rezultati
Copyright © All rights reserved. 2020./2021. | Newsphere by AF themes.