January 28, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

IVENSA VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

POSLE BLOKADA, BATINJANJA, SUKOBA, NAROD OPKOLIO I POLICIJSKU STANICU SA ZAHTEVIMA! INFO

Blokade puteva smo najavili, kao i današnji dan koji je više nego HAOTIČAN, PUN NASILJA I SUKOBA.

Masa ljudi, opozicionih aktivista, protestanata danas je uhapšen ili su dobili prijave.

Kako dalje prenose loklalni mediji iz unutrašnjosti protest se večeras nastavio posle jednosatnih blokadi svih bitnijih i prometnijih saobraćajnica, i to ni manje ni više nego ISPRED POLICIJSKE STANICE koju su građani opkolili.

Okupljeni građani protestuju zbog hapšenja traktorista iz ŠAPCA . Predsednik Zajedno za Srbiju ~ Nebojša Zelenović pozvao je sve građane na novi protest u nedelju u 18 časova ispred Narodne skupštine Srbije, a pre toga je istakao da pred policijskom stanicom u Šapcu traže od policije da radi svoj posao.

– Nikada mi nije palo na pamet da ćemo da dođemo pred zgradu policije da tražimo od njih da rade svoj posao, ali mi smo prinuđeni da to radimo. Očigledno je neko rekao policiji da se povuče i da pusti batinaše na nas – rekao je Zelenović.

Učesnici protesta traže od policije i da uhapse one koji su ranije danas motkama i bagerom krenuli na građane, a Nebojša Zelenović je najavio podnošenje krivičnih prijava protiv osoba koje su danas napale građane.

– Ako ne dobijemo te podatke do utorka, vidimo se u utorak uveče ispred opštine – predložio je Zelenović, a okupljeni su odgovorili sa „ovde čekamo“.

Sa druge strane na današnja dešavanja, koja su više nego zabrinjavajuća, jedino se oglasila premijerka ANA BRNABIĆ, sa rečima da će krivične prijave BITI PODNETE protiv svih koji su maltretirali i tukli svoje sugradane i policiju danas tokom blokada.

Destrukcija i fašizam na delu, i dobro je što se policija sklonila, što su se pomerili da građani vide tačno o čemu se radi, da imate ljude u pojedinim gradovima, grupe koji malteritraju sve ostale građane čitav narod, celu zemlju blokiraju puteve, saobraćajnice, raskrsnice, međunarodne putne pravce”, rekla je Brnabić za Tanjug reagujući na blokade puteva u znak protesta zbog zakona o eksproprijaciji i o refendumu.

No, to opoziciju nije sprečilo i da narednih dana zakažu proteste i nove blokade, koji kako kažu će biti sve masovnije.

Pratićemo dalji tok situacije.

REKLAME


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

rezultati
Copyright © All rights reserved. 2020./2021. | Newsphere by AF themes.