January 28, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

IVENSA VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

SPREMAJU SE NEREDI ZA SUBOTU! BESNI GRAĐANI ZAKAZALI CELODNEVNE BLOKADE SVIH VEĆIH PUTEVA I AUTOPUTA – INFO

Na društvenim mrežama kruže pozivi da se narod okuplja i opet blokira sve saobraćajnice i to da BLOKADE BUDU CEO DAN – celodnevne. Zakazana je ” VELIKA ” blokada i to automobilima.

Kako obećavaju organizatori “cela Srbija će bukvalno stati u subotu”, a verujemo da će biti PRAVI RAT NA ULICAMA I NA PUTEVIMA ŠIROM SRBIJE.

Nove blokade su zakazane za 4. decembar i to od 14 h sati !

Protestanti – aktivisti navode da se NE plaše, da očekuju da ih hapse i da su spremni da snose sve posledice !

– Ništa nije tako veliko kao ideja da smo svi mi sprečili otimanje države od njenih građana i pretvaranje Srbije u kolonijalno pleme, gde neko pravi dilove sa poglavicom. Srbija koja izlazi na barikade nije Srbija Zorane Mihajlović. Ovo je Srbija profesora Đurića koji je na ponudu da potpiše proglas podrške nacistima u okupaciji, rekao: „Kolega, lako je vama, vi svirate u diple, ja predajem etiku“. E pa na ovim blokadama cela Srbija diže čas etike!

Za sledeću subotu najavljen je novi protest. Kakav je plan? Da li će se razlikovati od subotnjeg?

Pozivamo celu Srbiju da uđe u automobile izađe na auto i magistralne putove u grupama od 5 do 20 automobila. U 14h neka svi što opreznije stanu i naprave blokadu od sat vremena. Ako nekoga od nas uhapse, neka građani nastave da sprovode ovaj plan. Ako budem izašao i pozvao na odustajanje od ovog plana, a uslovi nisu ispunjeni, neka me građani ne slušaju.

Izvesni Savo Manojlović istupio je ispred ORGANIZACIJE – “Kreni – promeni” i pričao za medije, te je najavio da se sprema nova blokada cele Srbije!

Danima se priča o situaciji koja se desila u Šapcu, pa Manojlović poziva sve savesne policajce koji se ne slažu sa onim što smo videli u Beogradu, da prosto rečeno u subotu uzmu bolovanje!

“Pozivamo te pripadnike policije da otvore bolovanje u narednu subotu, kada će biti održan novi protest”, kaže u intervjuu za list “Nova” Savo Manojlović iz organizacije “Kreni – promeni”.

Nova blokada je zapravo najava zatvaranja autoputa na ključnim deonicama, što će dovesti do potpunog kolapsa i VEĆIH ŠTETA, PRE SVEGA MATERIJALNIH.

REKLAME


1 thought on “SPREMAJU SE NEREDI ZA SUBOTU! BESNI GRAĐANI ZAKAZALI CELODNEVNE BLOKADE SVIH VEĆIH PUTEVA I AUTOPUTA – INFO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

rezultati
Copyright © All rights reserved. 2020./2021. | Newsphere by AF themes.