January 28, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

IVENSA VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

NA LINIJI 27, UZ PRETNJU I SA NOŽEM NAPAO KONTROLORA, A ONDA I POLICIJU

Prava drama se danas odigrala u autobusu 27. Kako je potvrđeno za medije sve se dogodio danas na liniji 27 koja saobraća od TRGA REPUBLIKE DO MIRIJEVA III,  a kod stajališta “Vatrogasna komanda” kada je putnik napao nožem kontrolora starog (53) godine, kompanije “Kentkart” (bivši “Bus plus”).

B. M. (26) je u autobusu u Ulici Mije Kovačevića, prvo VIKAO, PRETIO, a onda i napao NOŽEM kontrolora kome je zadao lake telesne povrede.

Kako opisuju očevidci, kontrola je bila na tom stajalištu prisutna u autobusu, te kada je kontrolor došao do B.M. zatražio je od mladića kartu na pregled, nakon čega je napadač počeo da viče i preti. Kontroloru je ubrzo prišao kolega, a mladić je u tom trenutku ustao, izvadio nož i dok je napuštao vozilo, posekao kontrolora po desnoj ruci u predelu podlaktice.

Autobus je i stajao na mestu, bilo je zastoja u saobraćaju, a na mesto nezgode odmah su stigle ekipe policije, kao i Hitna pomoć.

– Policija je ubrzo pronašla i uhapsila osumnjičenog. NJemu je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu – kažu u MUu.

Kako preniose mediji, napadač je i prilikom privođenja, hapšenja pružao otpor i napadao pripadnike MUP -a te će i za to biti procesuiran.

REKLAME


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

rezultati
Copyright © All rights reserved. 2020./2021. | Newsphere by AF themes.