January 28, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

IVENSA VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

JOŠ NIJE GOTOVO! ČEKA SE ODLUKA DVA MINISTRA; NOVAKA MOGU DA DEPORTUJU

Iako jeste dobio jednu bitnu bitku nije dobio rat, bar za sada! Novak Đoković pušten je na slobodu, iz “pritvora” posle odluke suda, međutim kako saznajemo to nije konačna odluka kako je i nagovestio državni javni tužilac Kristofer Tran koji je rekao “da nije još sve gotovo…”

I dalje vlada neizvesnost u vezi sa Novakovim slučajem s obzirom da se čeka konačna odluka ministra za imigracije, a i kako je IVENSA MEDIA GROUP obaveštena i ministarka unutrašnjih poslova ~ Karen Endruz ima glavnu reč tj. njena odluka o DEPORTACIJI NOVAKA može biti konačna.

Da je PROBLEMATIKA i pitanje politike, to je sada svima već jasno. Pa tako od svih tih “negativaca” našao se i jedan poslanik na Novakovoj strani.

Naime poslanik u parlamentu Australije, liberal ~ Džon Aleksander, dao je danas podršku Novaku Đokoviću. On je apelovao i izneo svoje mišljenje, Aleksander, koji je bivši teniski profesionalac, da bi ponovno oduzimanje vize Novaku Đokoviću bilo loše za Australiju, za imidž zemlje.

Otuda je pozvao sve da mu se dozvoli da igra na prvom grend slemu sezone.

Čini se da je Đoković koji je negativan na kovid ispunio sve zdravstvene zahteve, a sudija je pitao, ‘šta je ovaj čovek još mogao da uradi?”. Po ovome, čini se da Novak ne predstavlja zdravstveni rizik za Australiju. Otuda, šta bi bio ‘javni interes’ koji bi ministar mogao da iskoristi za uvežbavanje svoje moći i da deportuje branioca titule na Australijan openu?”, pita se Aleksander.

On je dodao i da bi za sve u najvećem interesu bilo da Novak zaigra.

Zadržavanje Australijan opena kao grend slem događaja je u našem nacionalnom interesu. Ministrova lična moć da otkaže vizu je stvorena kako bi se sprečili kriminalci koji bi inače šetali našim ulicama, ili da se spreče zarazne osobe koje bi hodale našim ulicama; to nije stvoreno da bi pomagalo u nošenju da potencijalnim dnevnim političkim problemima“, zaključio je Aleksander.

I tokom same konferencije porodice Đoković koja je bila održana juče od 14 sati, naznačili su da je ipak sada sve u rukama imigracionog ministra koji može da “naruči” deportovanje najboljeg tenisera sveta.

Snimak vanredne konferencije pogledajte u nastavku ; IZVOR JE AGENCIJA TANJUG

REKLAME


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

rezultati
Copyright © All rights reserved. 2020./2021. | Newsphere by AF themes.