January 28, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

IVENSA VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

NOVE INFORMACIJE I SNIMCI OTKRIVAJU: U KLUBU SE ŠMRKAO KOKAIN, NESTALI MATEJ IPAK SAM UŠAO U VODU I PLIVAO?! INFO

Agonija traje i dalje, naša policija pretražuje sve i po nemogućim, nepovoljnim uslovima traži nestalog splićanina MATEJA.  Hrvatska ekipa policije se danas vratila u Zagreb sa prikupljenim informacijama. U toku istrage pristigle su i nove informacije.

Prilikom pretraživanja snimaka vidi da Matej prilazi ogradi pored reke. Nikoga nema pored njega, a da je on sam samovoljno potom ušao u reku i nastavio da pliva. Ovaj snimak se podudara sa SIGNALOM NJEGOVOG MOBILNOG TELEFONA iz baznih stanica.

Na snimku od 31.12.21. se jasno vidi kako mladić koji odgovara opis nestalog Mateje, ulazi u vodu, oko 2 h i 51 minut rano ujutru. Ivensa media group je videla snimke o kojima sada prenosi čitaocima detaljan opis.

Od tada se njemu gubi svaki trag, što su isto primetili i njegovi prijatelji oko 2 i 30 h da ga nema u klubu, nakon čega kako tvrde , su počeli da ga zovu na mobilni telefon, ali im se nije javljao. Telefon mu je navodno “bio isključen”. Tek 31. decembra oko 18 sati oni su policiji prijavili njegov nestanak.

Postavlja se pitanje kako je onda taj isti telefon odašiljao SIGNAL kod Velikog ratnog ostrva o čemu smo već pisali, ako je navodno već tada bio isključen.

On je juče lociran preko istog tog mobilnog telefona tačnije signal od istog preko najbliže BAZNE STANICE -https://www.e-info.in.rs/blog/2022/01/10/nestali-matej-iz-splita-lociran-stigao-tim-iz-hrvatske-da-ucestvuje-u-potrazi/

Isto je potvrdio i sam prvi čovek Policije – Aleksandar Vulin a preneteo je u “Nacionalnom dnevniku” .

– Jedinice MUP i danas su pretraživale Dunav nizvodno od Pančevačkog mosta. Reke i Sava i Dunav intezivno se pretražuju nakon saznanja da je signal telefona nestalog mladića registrovan pored ograde na Savskoj promenadi, što se podudara sa snimkom na kome se vidi da Matej prilazi ogradi pored reke. Na snimku se ne vidi da se pored njega nalazi još neko što ukazuje na pretpostavku da je on slučajno, odnosno svojom voljom ušao u reku Savu. On je, prema pretpostavkama koje za sada postoje, nakon ulaska pokušao da pliva, a onda ga je matica odnela dalje u Dunav. Hrvatska ekipa policije se danas vratila u Zagreb. Za sada nije pronađen telefon Mateja Periša. Svi podaci iz istrage se prenose Nenadu Perišu, Matejevom ocu, a potraga će biti nastavljena i sutra, uprkos nepovoljnim uslovima – rekao je Mijatović u “Nacionalnom dnevniku”.

Da misterija oko nestanka mladića bude veća prijavljeno je da se te večeri u tom klubu “šmrkao kokain” i da su korisnici bili posetioci kluba iz kog je pomahnitalo istrčao Matej te večeri, kao da ga neko juri.

Tek kasnije očevici su preneli medijima, uvidevši ozbiljnost situacije, da su u to vreme, toga dana, u tom klubu izbile čak dve tuče, da su bila “koškanje”, bilo i droge i razvrata i to je, prema rečima jednog Beograđanina koji je 30. decembra sa prijateljima bio u klubu “Gotik” u Beton Hali, bila situacija i atmosfera u tom klubu u 2 sata posle ponoći, u vreme kada je iz njega istrčao Splićanin Matej.

– Nekoliko metara od mene video sam kako devojka šmrče kokain za stolom! U jednom trenutku počela je da joj curi krv iz nosa, konobar je to video i odmah je pozvao obezbeđenje koje je dojurilo i izbacilo je iz kluba – opisuje Beograđanin i dodaje:

“Obezbeđenje ju je bukvalno iznelo iz kluba onako s krvavom glavom, a ona je polu-omamljena vrištala na njih, grebala ih… Da situacija bude još bizarnija u ruci je držala BusPlus karticu umrljanu belim prahom, pošto je time “sekla” kokain”.

Da situacija bude još bizarnija, prijatelji Mateje dobijaju u poslednje vreme “UZNEMIRAVAJUĆE PORUKE”.

MATEJIN BLIZAK DRUG je rekao da otkako je počela potraga za njihovim prijateljem, on i ostali Matejini drugovi dobijaju poruke neprimerenog sadržaja…

“Kulminacija svega je konstantno uznemiravanje i poruke neprimjerenog sadržaja koje primamo od trenutka kada je naš boravak u Beogradu postao naslovna priča”, napisao je mladić.

“Trenutno prolazimo kroz izrazito traumatično razdoblje – ono je započelo nestankom našeg dragog prijatelja, a nastavilo se kroz medijsku difamaciju i kojekakve lažne informacije koje svakodnevno dovode u pitanje naš integritet, moral i, što nam najteže pada, odnos prema našem prijatelju Mateju…”

Da li su prijatelji nešto videli, čuli, znaju više, a neće da prenesu medijima ili ne smeju da kažu punu istinu, još nakon pretećih poruka, ostaće da vreme i istraga pokaže.

REKLAME


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

rezultati
Copyright © All rights reserved. 2020./2021. | Newsphere by AF themes.